free download 78 travel guides written by experts

LG descopera succesorul LG Viewty, noul telefon de 8 megapixeli

LG-KC910: telefonul multimedia de 8 megapixeli, cu interfaţă tactilă – include Dolby Mobile pentru Muzică, A-GPS şi Wi-Fi

LG Electronics (LG), unul din principalii jucători globali în domeniul comunicaţiilor mobile, anunţă că va lansa telefonul multimedia de 8 megapixeli cu un ecran complet tactil, LG KC910. Noul terminal include o cameră profesionistă de 8 megapixeli, fiind dotat cu cele mai avansate caracteristici multimedia, alături de un ecran complet tactil de 3.0 inci. “Noul nostru model vedetă, LG-KC910, combină o cameră foto profesionistă cu caracteristici multimedia de top şi un ecran complet tactil pentru a oferi consumatorilor o experienţă multimedia nemaiîntâlnită,” a afirmat Dr. Skott Ahn, Preşedinte şi CEO al companiei Mobile Communications a LG Electronics. “Potrivit consumatorilor noştri, o interfaţă tactilă în întregime este esenţială pentru a folosi la maxim funcţiile multimedia, iar pe acest segment LG-KC910 excelează.” 

LG-KC910 este succesorul telefonului cu cameră foto LG Viewty, care a înregistrat vânzări de milioane de unităţi. Ca şi predecesorul său, care s-a remarcat drept cel mai subţire telefon cu cameră foto de 5 megapixeli, LG-KC910 va fi cel mai subţire terminal de 8 megapixeli de pe piaţă, cu o grosime de doar 13.95 mm. Telefonul combină cele mai avansate caracteristici multimedia, LG reuşind să creeze o experienţă senzorială de excepţie, oferind calitate superioară a sunetului şi o mai bună funcţionalitate a tastelor.

LG-KC910 se află în topul modelelor existente pe piaţă pe segmentul de 8 megapixeli, incluzând lentile Schneider-Kreuznach, flash xenon şi sensibilitate de până la 1600, certificată ISO. Alte caracteristici ale camerei foto sunt stabilizatorul de imagine, auto-focus, focus manual, Face Tracking, Smile Shot şi detectarea clipirii ochilor. Un detector GPS încorporat oferă modelului LG-KC910 capacitatea de a atribui unei imagini coordonatele geografice din locul unde a fost făcută, pentru a le poziţiona pe o hartă interactivă. KC910 include o varietate de moduri de fotografiere creative, disponibile până în prezent doar la camerele foto digitale.

Caracteristicile avansate multimedia ale terminalului asigură o experienţă senzorială nemaiîntâlnită. LG-KC910 este primul terminal de pe piaţa globală care include Dolby Mobile, o serie integrată de tehnologii audio care oferă un sunet clar şi puternic şi o experienţă nouă în ascultarea muzicii.

Caracteristicile video sunt la fel de avansate ca şi cele audio. LG-KC910 poate realiza înregistrări video de la 5 cadre pe secundă la peste 120 cps, ceea ce permite înregistrarea atât în mod rapid, cât şi încetinit. Telefonul poate citi filme în format DivX şi Xvid, fără a fi nevoie de codificări suplimentare.

Ecranul tactil LCD WQVGA de 3.0 inci este interfaţa ideală pentru a experimenta şi interacţiona cu funcţiile multimedia ale LG-KC910. O interfaţă care poate fi personalizată cu numeroase iconuri şi shortcut-uri, permite o utilizare mai facilă a funcţiilor.

Printre setul de funcţii ale telefonului se numără sistem de navigare A-GPS integrat, compatibilitate cu reţelele 3G HSDPA de peste 7.2 Mbps şi Wi-fi pentru o conexiune şi mai rapidă la internet. LG-KC910 include şi un program Jogging Buddy care foloseşte o tehnologie GPS pentru a urmări efortul depus, o funcţie care-i va încânta pe entuziaştii exerciţiilor fizice.

KC910 va fi disponibil începând cu luna octombrie. Informaţii suplimentare şi specificaţii tehnice despre LG-KC910, inclusiv detalii despre funcţii şi numele terminalului, vor fi furnizate ulterior de compania LG.

Bucuresti, 04.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *