free download 78 travel guides written by experts

LG Chocolate – Telefon de Lux

LG Chocolate de lux. Lipsă de modestie? Nicidecum, e vorba de cel mai nou premiu câştigat de terminalul mobil de la LG care a lansat adevărate trend-uri în domeniu.

Connect, una dintre cele mai importante reviste de profil din Europa, şi-a desemnat de curând în Germania câştigătorii competiţiei „Products of the year 2006”, terminalul LG Chocolate clasându-se pe locul doi în categoria „Telefoane de lux”.

În competiţie au intrat terminalele mobile care au trecut, într-o primă fază, de exigenţele redactorilor revistei Connect, ierarhia finală fiind însă stabilită de cititorii revistei, care au votat modelele preferate. În acest an, 7.223 de cititori şi-au exprimat preferinţele în materie de terminale mobile premium, iar LG Chocolate a primit 15.1% din voturile acestora, plasându-se astfel pe locul doi în top. Principalii competitori ai Chocolate au fost Nokia 8800, care a ocupat primul loc, şi Motorola V3I, clasat pe locul trei.

Recent, terminalul mobil de la LG a fost desemnat si de ediţia din România a revistei Connect printre modelele care vor fi supuse votului cititorilor în cursa pentru „Produsele anului 2006”, la categoria „Telefoane mobile – Clasa de lux”.  
Recentul premiu şi noua nominalizare, alături de prestigioasele premii de design Reddot Design şi iF Design obţinute în 2006 vin astfel ca o confirmare în plus a faptului că LG Chocolate a reuşit să se impună într-un timp foarte scurt pe piaţa terminalelor mobile premium şi să îi cucerească pe cei care apreciază atât tehnologia de vârf cât şi designul exclusivist.
 

Bucuresti, 1.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *