free download 78 travel guides written by experts

LG ARENA disponibil in Romania

Sunet impecabil, ecran animat, capacitate de stocare impresionantă, Interfaţă 3D, Experienţă multimedia nemaiîntâlnită

LG Electronics România anunţă disponibilitatea pe piaţa locală a noului telefon multimedia complet echipat, ARENA (LG-KM900), începând cu luna aprilie. ARENA este noul model de top pe care LG l-a pregătit pentru anul 2009. Acest terminal oferă o experienţă audio-video surprinzătoare şi funcţii multimedia de ultimă generaţie, cu ajutorul interfeţei intuitive 3D S-Class.

“În momentul în care ARENA a fost dezvăluit pentru prima dată la Mobile World Congress 2009, am văzut entuziasmul clienţilor noştri pentru dotările multimedia unice pe care acest telefon le oferă,” a declarat dl Roh Pan Ock, preşedinte al LG Electronics România.

“Vizitatorii au apreciat în special tehnologia Dolby Mobile pentru muzică şi video, ecranul WVGA care oferă o claritate de 4 ori mai mare decât ecranele QVGA standard, camera foto cu o rezoluţie uimitoare de 5 megapixeli şi capacitate mare de stocare de 40GB dar, mai ales, noua interfaţă intuitivă 3D S-Class UI, care reprezintă calea către toate aceste aplicaţii de top.”

Încă de la debutul său la Mobile World Congress 2009 în Spania, în luna februarie a acestui an, ARENA nu numai că s-a bucurat de un interes crescut din partea mass-media şi a bloggerilor, dar a primit până în prezent peste 1 milion de comenzi de la diferiţi operatori de telefonie mobilă din mai multe regiuni ale globului.

Funcţiile multimedia care parcă prind viaţă: sunet impecabil, ecran animat şi o capacitate mare de stocare

ARENA este un adevărat generator multimedia portabil atunci când ne referim la calitate audio superioară şi la înregistrări video ireproşabile. Acesta este terminalul care încorporează pentru prima dată tehnologia Dolby Mobile ce oferă o experienţă audio unică pentru aplicaţiile video, oferind în acelaşi timp claritate şi intensitate sunetului pentru muzică. Ecranul WVGA de 3 inci are o rezoluţie de 4 ori mai bună decât un ecran QVGA standard, ceea ce permite redarea exactă şi de înaltă calitate a formatelor DVD, DIVx sau Xvid.

Capacitatea înregistrării D1 la rezoluţie de DVD oferă o calitate a imaginii ireproşabilă chiar şi atunci când înregistrarea este transferată şi rulează pe un televizor de mari dimensiuni. Seria de egalizatori presetaţi pentru fiecare gen de muzică preferat de consumatori oferă o şi mai mare satisfacţie auditivă. ARENA suportă încărcarea a sute de melodii şi filme datorită capacităţii de stocare de 40GB, ce include memoria internă de 8 GB şi un slot micro SD. Bateria oferă un timp de stand by de 300 de ore şi până la 30 de ore de funcţionare a MP3 player-ului.

Camera de 5 megapixeli, cu funcţii avansate, conferă o calitate superioară a imaginilor realizate, similară cu cea a unei camere profesioniste. Posibilitatea de a seta focusul camerei atât manual cât şi automat, oferă utilizatorii posibilitatea de a imortaliza orice moment special.

Datorită tehnologiei 3G HSDPA 7.2 şi Wi-Fi, utilizatorii îşi pot transfera între ei cu uşurinţă muzică, filme şi fotografii prin intermediul site-urilor de social networking. Transmiţătorul FM şi jack-ul audio de 3.5 mm le oferă o mare mobilitate acelora care doresc să se bucure de muzică acasă, în maşină sau oriunde, cu ajutorul căştilor preferate. Alte dotări includ Google Mobile Service*, A-GPS şi geo-tagging.

Interfaţa 3D S-Class: rapidă, intuitivă şi distractivă

Interfaţa S-Class UI, pentru prima dată încorporată terminalului LG Arena, reprezintă accesul la nenumăratele funcţii multimedia. Interfaţa S-Class a fost special concepută pentru a scoate în evidenţă avantajele ecranelor tactile si de a elimina meniurile şi etapele numeroase şi complicate de acces. Acesta are la bază un cub care încadrează 4 ecrane ce pot fi personalizate pentru a oferi un acces rapid la toate funcţiile, prin simpla răsucire a cubului cu vârful degetului. Listele se derulează imediat ce sunt atinse, afişând informaţii şi opţiuni. Acestă funcţie elimină paşii pe care îi presupune schimbarea ecranelor, simplificând accesul şi reducând timpul necesar căutării clasice de informaţii.

Trecerea 3D extrem de rapidă de la un meniu la altul este posibilă datorită interfeţei LG 3D S-Class şi a procesorului puternic AMD. Senzitivitatea mare la atingere oferă o experienţa inedită atunci când utilizatorii navighează pe internet.

Meniul 3D intuitiv şi tactil facilitează accesul la contacte şi la conţinutul multimedia, fiind perfect pentru utilizatorii care preferă o interfaţă clasică. Funcţia Reel Scrolling afişează meniurile ca şi cum ar fi imagini pe o rolă de film, oferind iconuri pentru fiecare opţiune, iconuri care sunt atât de intuitive încât nu mai este necesară nicio indicaţie de utilizare.

Interfaţa S-Class UI de la LG este atât funcţională cât şi distractivă, iar grafica în culori vii îi oferă un plus de dinamism. De exemplu, atunci când telefonul se află în poziţie orizontală, fotografiile din Galeria de Imagini Animate, se ordonează pe ecran în mod aleator într-un format de tip cascadă, simplificând vizualizarea acestora şi navigarea. Prin trecerea degetului de sus în jos pe suprafaţa ecranului pot fi vizualizate fotografiile făcute în aceeaşi zi, iar prin efectuarea aceluiaşi gest de la stânga la dreapta pot fi vizualizate fotografiile făcute în zile diferite.

Terminalul LG ARENA este disponibil pe piaţa din România începând cu luna aprilie, în reţele operatorilor, precum şi pe open market, la un preţ recomandat de 1749 RON.

Pentru mai multe informaţii referitoare la LG ARENA vă rugăm să accesaţi site-ul //arena.lgmobile.com/ro.

Aplicaţiile serviciului Google Mobile pot varia în funcţie de operator.

Bucuresti, 13.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *