free download 78 travel guides written by experts

Lexmark lanseaza prima linie de multifunctionale cu jet de cerneala din lume

prevazute cu ecran tactil si conectare la Web, destinate IMM-urilor

Lexmark International, Inc. a lansat în România noile multifuncţionale cu jet de cerneală, ideale pentru birourile de acasă şi pentru firmele din sectorul IMM, oferind cel mai bun cost de imprimare monocromă din industria inkjet.  

“Am dezvoltat o linie de produse prevăzute cu soluţii şi funcţii novatoare, adaptate la cerinţele unice ale clienţilor. Astfel, le oferim mult mai mult decât o simplă experienţă de imprimare,” a spus Paul Rooke, vicepreşedinte executiv Lexmark şi preşedinte al Diviziei Imaging Solutions a companiei. “Suntem conştienţi că acum, mai mult ca oricând, firmele mici dispun de resurse limitate, iar aceste multifuncţionale cu jet de cerneală se dovedesc a fi reali parteneri de afaceri care îi ajută să economisească atât timp, cât şi bani”, a completat Rooke.

Primele multifuncţionale cu jet de cerneală din lume prevăzute cu ecran tactil şi conectare la WebI, destinate firmelor mici

Noua gamă include trei multifuncţionale inkjet  prevăzute cu tehnologia Lexmark myTouch cu ecran tactil capacitiv de 11 cm şi conectare la Web. Tehnologia Lexmark myTouch dotată cu SmartSolutions reprezintă o abordare novatoare a interfeţelor pentru utilizatori şi include iconuri grafice uşor de citit. Astfel, interacţiunea utilizatorilor cu  funcţiile de bază şi navigare poate deveni o experienţă mult mai prietenoasă.

SmartSolutions – Soluţii simple, particularizate în funcţie de cerinţele clientului:
 
Cu SmartSolutions, Lexmark oferă soluţiile sale enterprise premiate pentru fluxul de lucru şi clienţilor din sectorul IMM, la preţuri foarte avantajoase, ajutându-i să crească eficienţa, economisind timp şi bani. Tehnologia SmartSolutions a fost de asemenea creată pentru a sprijni dezvoltatorii terţi, care pot elabora aplicaţii personalizate precum:
 Scurtături şi fluxuri de lucru – caracteristici de productivitate particularizabile şi care economisesc timp, cum ar fi: grupuri de faxuri, şabloane pentru scanare la e-mail şi multe altele.

· ID card copy – scanarea cardului de identificare şi imprimarea ambelor feţe ale acestuia pe o singură coală de hârtie; ideală pentru firmele mici cum ar fi cabinetele medicale, unde această caracteristică reduce rapid cu până la 50% consumul de hârtie al acestei sarcini zilnice.

· Încărcări de RSS-uri – ştiri legate de afaceri, vreme, noutăţi din sport, intranetul unei companii sau orice alte informaţii pe care utilizatorul doreşte să le acceseze via RSS sunt disponibile direct pe ecranul tactil şi pot fi chiar trimise prin e-mail de la imprimantă.

Ecranul tactil conectat la Web este disponibil pe trei dintre noile modele: Platinum, Prestige şi Interact, multifuncţionale ale căror preţuri variază între 199€ şi 399€II.

Vizix, noua tehnologie de cerneală

Noua linie de produse este dotată cu tehnologia de imprimare patentată Vizix, care include cartuşe separate de cerneală, are viteză mare de imprimare şi oferă calitate impresionantă pentru toate cele opt multifuncţionale inkjet din gamă. Această tehnologie le permite clienţilor să aleagă un multifuncţional în funcţie de cerinţele particulare ale afacerii lor, fără a face un compromis în ceea ce priveşte viteza sau calitatea, indiferent de nivelul de preţ. Cu ajutorul noului sistem Vizix, utilizatorii înlocuiesc doar culoarea ce s-a terminat. Pentru întreaga linie de produse, utilizatorii pot selecta cartuşe negre de mare capacitate, care prelungesc durata imprimării cu un singur cartuş.

Noile caracteristici duc imprimarea mai departe

În timp ce toate produsele din linie oferă aceeaşi viteză de imprimare, calitate şi posibilitatea de conectare wireless, există câteva caracteristici suplimentare din care utilizatorii pot alege. Acestea oferă clienţilor de tip IMM combinaţia care se potriveşte perfect cerinţelor lor:

Wireless – Lexmark este primul producător de imprimante care oferă posibilitatea de conectare wireless pentru întreaga nouă gamă de multifuncţionale. Suplimentar, această linie Lexmark oferă toate produsele wireless, precum şi o gamă largă de produse Wireless-N (ce include modelele Platinum, Prestige, Prevail şi Interact). Acestea oferă o acoperire mai mare şi semnal mai fiabil, pentru viteze mai mari de transferIII.

Modul Eco – Noul mod Eco permite clienţilor economisirea hârtiei şi energiei prin simpla atingere a unui buton. Modul Eco realizează automat imprimarea, expedierea de faxuri şi copierea faţă-verso. Acest lucru le permite firmelor reducerea cu până la 50% a consumului de hârtie şi diminuarea costurilor.

Scaner de cărţi de vizită – Soluţia novatoare Lexmark de scanare a cărţilor de vizită încarcă automat informaţiile de contact în cele mai utilizate aplicaţii pentru baze de date de adrese. Această caracteristică este ideală pentru firmele care doresc să economisească timp şi să eficientizeze organizarea.
 
Un cent pe pagină – Noile multifuncţionale Lexmark oferă cel mai bun cost al imprimării monocrom din industria inkjet4IV. Deoarece IMM-urile imprimă în mod uzual documente alb-negru, profesioniştii pot să obţină cel mai mic cost al imprimării alb-negru din industrie cu ajutorul cartuşelor înlocuitoare de cerneală neagră de mare capacitate, la un preţ de doar 4,99€, bucurându-se în acelaşi timp de performanţa pe termen lung a cernelii.

Linia completă de produse Lexmark 2009 oferă opt noi multifuncţionale inkjet:

Seria Professional 2009 – garanţie 5 ani, lider în industrie

· Platinum – Pro905 – 399€, multifuncţional wireless 4-în-1, vârf de gamă, cu ecran tactil LCD de 11 cm, conectat la Web şi echipat cu SmartSolutions, două tăvi de hârtie, alimentator automat cu hârtie (ADF), buton Eco Mode de economisire a energiei, soluţie integrată de scanare a cărţilor de vizită – Business Card ScanV şi cel mai mic cost al cernelii negre din industria inkjet4
· Prestige – Pro805 – 299€, multifuncţional wireless 3-în-1 cu SmartSolutions, ecran tactil şi cel mai mic cost al cernelii negre din industria inkjet4
· Prevail – Pro705 – 199€, multifuncţional wireless 4-în-1 cu funcţionalităţi avansate de conectare în reţea
· Prospect – Pro205 – 169€, multifuncţional wireless 4-în-1 cu scaner integrat pentru cărţi de vizită

Seria Biroul de Acasă 2009 – 3 ani garanţie

· Interact – S605 – 199€, multifuncţional wireless 3-în-1 cu SmartSolutions şi ecran tactil
· Intuition – S505 – 149€, multifuncţional wireless 3-în-1 cu imprimare faţă-verso şi ecran LCD color
· Interpret – S405  – 129€, multifuncţional compact wireless 4-în-1 pentru productivitate la birou
Impact – S305 – 99€, multifuncţional compact wireless 3-în-1 pentru sarcinile de zi cu zi

I Sunt necesare: acces la Internet, computer şi router. Nu este disponibil un browser de internet. Nu toate informaţiile afişate pot fi imprimate.
II Toate preţurile sunt preţuri recomandate de vânzare cu amănuntul, exprimate în Euro (TVA inclus) – preţurile reale pot varia.
III Conform cu alianţa Wi-Fi. La utilizarea cu un router Wi-Fi certificat certified IEEE802.11n. Compatibil de asemenea cu routerele Wi-Fi certificate IEEE802.11b/g.
IV Luând în calcul preţul recomandat de vânzare cu amănuntul al cartuşului negru de cerneală 105XL de 4,99€  (TVA inclus) şi o capacitate de 510 pagini standard, estimată în conformitate cu ISO/IEC24711. Capacităţile reale pot varia. Costul real în alte ţări poate varia.  "Cel mai mic cost" bazat pe comparaţia cu alte multifuncţionale cu jet de cerneală la data de 1 iunie 2009.
V Nu este compatibil cu Mac sau Linux. Disponibil pentru a fi descărcat doar până în august 2010.

Bucuresti, 04.11.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *