Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

LEVI’S® x PERFOMANCE JEANS, linia de jeanși all season ce are rolul de a oferi confort pe tot parcursul anului

All season, flexbili, cu o capacitate termică adaptabilă la orice temperatură, gama Performance este alegerea perfectă pentru sezonul de toamnă-iarnă! În plus, sunt fabricați din materiale ce folosesc o tehnică avansată și o tehnologie inovativă. Performance prezintă toate caracteristicile pe care le iubești și o serie de beneficii menite să ofere confort pe tot parcursul anului. Tehnologia all-season înseamnă că nu ești niciodată nevoit să faci un compromis – fiind prevăzuți atât pentru vreme caldă, cât și pentru vreme rece.

Pentru colecția de toamnă-iarnă 2019, Levi’s® continuă să ofere o gamă variată taper, cu un accent deosebit pe modelele 502™ Taper și 512™ Slim Taper. Ambele modele au devenit o primă alegere pentru toți bărbații, făcând din aceste item-uri produsele cu cea mai rapidă creștere din istoria Levi’s®. 511™ este modern, strâmt pe picior, oferă spațiu de mișcare și este potrivit oricărui bărbat.

LEVI’S® x PERFOMANCE JEANS
LEVI’S® x PERFOMANCE JEANS

Conceput pentru un stil hyper conștient, linia Performance a brandului Levi’s® folosește o tehnică specială. Advanced stretch a evoluat prin transformarea produsului într-unul mai flexibil și confortabil, portofoliul Performance incluzând pe lângă modelele 502TM Taper și 512TM Slim Taper, item-urile 510TM Skinny și 511TM Slim.

Sezonul acesta brandul a depus toate eforturile pentru a ține de cald tuturor și a oferi confort celor care poartă jeanșii Levi’s® Performance. Acest aspect s-a realizat prin cea mai nouă inovație Performance: Total Warmth. Tehnica practic păstrează căldura corpului printr-o tehnologie izolatoare ce ține de cald, fiind testată prin transmitere termică și având rolul de a oferi confort la temperaturi scăzute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *