Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast
Shadow

Levi’s® a deschis cel de-al doilea magazin în Cluj în incinta centrului comercial Iulius Mall Cluj-Napoca

Levi’s®, brandul internațional de jeanși, a deschis weekend-ul acesta cel de-al doilea magazin în Cluj-Napoca și al treisprezecelea magazin în România, aducând pe harta industriei de fashion o nouă destinație a denimului, personalizării și stilului clasic American.

Magazinul este deschis începând cu data de 02.08.2020, când a avut loc deschiderea oficială a acestuia, are o suprafață de 138.85 metri pătrați și este situat la etajul al doilea în incinta Iulius Mall. Cu un vibe relaxat și un mix de lemn și inserții din denim, magazinul te introduce în atmosfera semnătura a brandului american.

Levi’s® Iulius Mall Cluj
Levi’s® Iulius Mall Cluj

Ca în toate magazinele din țară, Levi’s® își ia toate măsurile de protecție pentru oferirea unei experiențe de cumpărături în deplină siguranță pe toată durata șederii vizitatorului în magazin.

“Ne bucurăm să anunțăm deschiderea celui de-al doilea magazin din Cluj, în incinta Iulius Mall, loc în care le putem oferi clujenilor un nou spațiu de exprimare a stilului personal, atât prin oferirea de consultanță a specialiștilor noștri, dar și prin posibilitatea de personalizare în cadrul Tailor Shop-ului din magazin. Clujul este orașul care ne-a primit cu brațele deschise încă de la început, iar această extindere a venit ca o urmare firească.”, declară Ruxandra Nedelcu, Marketing Manager Levi’s® România.

Noul magazin include modelele emblematice de jeanși Levi’s®501®, celebrele Trucker Jackets, dar și toate celelalte item-uri iconice, cum ar fi: cămașa din denim sau fusta ¾ din denim. De asemenea, pot fi găsite și numeroase tricouri și hanorace din colecția de vară 2020 Levi’s® x Peanuts®, ce tocmai a fost lansată. Noutatea magazinului este că sunt prezente și item-uri din colecția de toamnă-iarnă, o colecție sustenabilă de jeanși pentru ea și el, dar și numeroase hoodiuri, accesorii și încălțăminte.

Magazinul Levi’s® este deschis de luni până duminică, în intervalul orar: 10:00-22:00.
Adresa Iulius Mall Cluj este strada Alexandru Vaida Voevod, 53B, Cluj-Napoca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *