Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Leumi Round Table, dedicat intreprinzatorilor

Bank Leumi Romania organizeaza, in urmatoarea perioada, o serie de evenimente importante pentru comunitatile de afaceri din Sibiu, Targu Mures, Constanta si Cluj. Evenimentele vor avea loc in datele de 19, 21, 26 mai si 16 iunie a.c. si continua seria conferintelor Leumi Round Table ce s-au desfasurat in lunile martie si aprilie 2009 in Iasi, Brasov si Craiova.

Leumi Round Table reuneste reprezentantii Conducerii Centralei Bancii si intreprinzatorii activi din orasele in care ne-am propus sa organizam aceste evenimente, intr-o intalnire care are ca scop principal identificarea nevoilor de finantare ale companiilor cu solutiile financiare pe care parteneriatul Bank Leumi  Romania – BERD le poate pune la dispozitie acestora pentru o buna dezvoltare a afacerilor.

In cadrul conferintelor vor fi prezentate principalele probleme generate de impactul crizei globale asupra Romaniei in diverse domenii de activitate. Leumi Round Table prezinta   informatii privind tendintele din economie si, de asemenea, solutii care pot conduce la identificare problemelor cu care se confrunta Romania in contextul actual si noi oportunitati de crestere.

Avand ca obiectiv principal sprijinirea Intreprinderilor Mici si Mijlocii, Bank Leumi Romania a semnat, in noiembrie 2007, un acord cu Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare reusind sa asigure, in acest fel, accesul la un tip de finantare avantajos si consultanta speciala din partea BERD.

Bank Leumi Romania, subsidiara locala a Grupului Leumi Israel, a inregistrat, pe parcursul primului trimestru al anului 2009, o evolutie pozitiva a rezultatelor, reflectata si de principalii indicatori financiari: activele totale ale Bank Leumi Romania au atins 1.349 mil lei la data de 31 martie 2009, fata de 1.108 mil lei la 31 martie 2008 iar volumul creditelor acordate de banca a crescut la data de 31 martie 2009 pana la 974 mil lei, fata de 711 mil lei la 31 martie 2008.

La finele primului trimestru al 2009, profitul inregistrat de Bank Leumi Romania a fost de 3,96 mil lei, prin comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut, cand banca inregistra un profit de 2,37 mil lei. Este o evolutie fireasca dupa ce, la finele anului 2008, banca a raportat un castig net de 7,47 mil lei.

In viitor Banca isi propune sa fie in continuare prima optiune pentru clientii sai, atat prin diversificarea si imbunatatirea gamei de servicii si produse oferite cu precadere sectorului comercial, cat si prin dezvoltarea relatiilor cu companiile israeliene care activeaza pe piata din Romania.

Bucuresti, 19.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *