free download 78 travel guides written by experts

“Leumi este cea mai buna banca din Israel”

Leumi BankRevista World Finance

Prestigioasa revista economica World Finance a selectat Bank Leumi ca "Cea mai buna banca din Israel", pentru al patrulea an consecutiv. In fiecare an, revista clasifica bancile si institutiile financiare din intreaga lume pe diverse categorii.

Leumi a fost selectata de o comisie profesionala care si-a fundamentat decizia pe o cercetare care a analizat criterii cantitative și calitative, cum ar fi: activele totale aflate in administrarea Grupului, cota de piata locala, rata de adecvare a capitalului, gama de produse si servicii, inovatia tehnologica, accesibilitatea si responsabilitatea sociala.

In cadrul procesului de inovare pe care Leumi il conduce cu scopul de a imbunatati experienta clientilor, Banca a investit resurse importante in ultimii ani pentru dezvoltarea si consolidarea capacitatilor sale tehnologice, pentru a oferi clientilor servicii bancare mai accesibile si mai avansate. Astazi, "Leumi Digital" conduce domeniul bancar digital din Israel cu o gama larga de servicii bancare inovative si de ultima generatie, care sunt disponibile pe diverse platforme on-line.

Bucuresti, 09.09.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *