free download 78 travel guides written by experts

“Leumi – Banca anului in Israel” – Revista Banker Magazine

Leumi BankPrestigioasa revistă bancară "The Banker", parte a grupului Financial Times, a desemnat Leumi "Banca Anului în Israel pentru 2014". Este a cincea oară în ultimul deceniu când Leumi câștigă acest titlu distins. Desemnarea Bank Leumi a fost făcută de către un grup de jurați profesioniști, care au examinat rezultatele financiare ale Băncii, realizările de business, investițiile în tehnologie și strategia generală a Băncii.

Revista a lăudat Bank Leumi pentru un număr de acțiuni-cheie efectuate în cursul anului trecut, cele mai importante fiind înființarea "Leumi-Tech" – divizia high-tech a Băncii – și implicarea sporită a Leumi în sectorul high-tech israelian.  Revista a menționat, de asemenea, investițiile importante ale Băncii în digital și mobile banking, concomitent cu adaptarea activităților bancare la nevoile clientului de azi și concentrarea Leumi pe sectorul întreprinderilor mici și mijlocii.

Ceremonia de decernare a premiilor "Banca Anului", organizată de către The Banker, a avut loc recent la Londra. La ceremonie au participat înalți reprezentanți ai băncilor din peste 150 de țări din întreaga lume.

Președintele și CEO-ul Leumi, Rakefet Russak-Aminoach, a declarat: "Suntem în mijlocul unei perioade de reînnoire și creștere. Pe parcursul anului trecut am implementat o schimbare profundă cu scopul de a adapta structura de afaceri a Băncii la noua lume și la noul profil al clienților. Aceasta înseamnă mai multă tehnologie, mai multă disponibilitate, mai multă eficiență, mai multă personalizare, toate cu scopul de a oferi clienților noștri cele mai avansate servicii și a le permite să efectueze operațiuni bancare adecvate nevoilor lor – pe orice canal, de oriunde și în orice moment convenabil acestora. Acest premiu este o recunoaștere a realizărilor impresionante ale Băncii în toate domeniile în care activează, precum și a faptului că Banca continuă să conducă revoluția de inovare digitală în sectorul bancar israelian și implicarea profundă în industria high-tech prin crearea Leumi-Tech."

Bucuresti, 04.12.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *