Kinodiseea

Les Elephants Bizzares și Vunk în Țara PROFI

Les Elephants Bizzares și Vunk, alte două trupe renumite din România, vor concerta pe 23 decembrie în Țara PROFI, în Centrul Civic din Brașov, începând cu ora 18.00. Totodată, experiențe inedite îi așteaptă pe cei pasionați sau doar curioși să descopere sisteme high-tech care simulează lumea reală.

Au mai rămas doar câteva zile în care doritorii vor mai putea interacționa în Țara PROFI cu cele mai recente gadgeturi din industria jocurilor si a filmelor. Oculus Rift, HTC Vive, Play Station Games, Graffity Wall, Photo Booth și un Cinema 7D oferă incursiuni speciale în realitatea virtuală.


Les Elephants Bizzares este o prezență din ce în ce mai populară pe scena muzicii alternative românești. Stilul trupei migrează spre disco-punk, indie-rock, indie-pop, alternative sau chiar funk rock. În 2014, aceasta a câștigat premiul publicației ,,Sunete” la categoria de ,,Best Alternative Band”.

Una dintre cele mai îndrăgite trupe pop-rock din România, Vunk a ajuns în primele poziții din topurile muzicale cu piese precum: Așa, și?, Scapă-mă de ea, Pleacă, Numai la doi, Vreau o țară ca afară, La orice oră.  În 2015, a avut loc primul său turneu acustic, intitulat ,,Înconjurul lumii”,  parcurgând 18 orașe din țară.

Cu ocazia atingerii pragului de 500 de magazine, în perioada 17-26 decembrie, PROFI prezintă publicului prezent la seria de evenimente Țara PROFI zece zile de concerte, târg, jocuri digitale, concursuri pentru copii și multe altele.

Prin cele aproape 500 de magazine ale sale, prezente în 255 de localități, și cu aproape 11.000 de angajați, PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *