Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Les Elephants Bizarres lanseaza clipul “Wish (You were here)”

Les Elephants Bizarres oferă de Mărțișor atât elefanelor cât și elefanilor, al patrulea videoclip numit "Wish(You were here)”, a doua piesă de pe cel de-al doilea album al turmei, ce urmează să fie lansat în această primăvară!

Melodia “Wish (You Were Here)” a fost eliberată pe undele radio la sfârșitul lunii februarie și este însoțită și de o reprezentare video care încântă turma de elefani începând cu 1 Martie. Piesa face parte din coloana sonoră a filmului românesc Kiddo, în regia lui Millo Simulov, care a regizat și clipul turmei bizare.

Albumul ce va fi lansat în această primăvară este produs de Bogdan Popoiag și, printre piesele ce vor fi incluse pe noul material discografic, se numără ”Wish (You were here)” și “Smile”, melodie care se bucură deja de un videoclip care a luat prin surprindere publicul.

Despre Les Elephants Bizarres

Les Elephants Bizarres înseamnă Ștefan Matei (voce), Cătălin Rădoi/Proka (voce și chitară), Hasan Nabulsi (bas), Claudiu Știrbei (tobe) și Nicolae Cazacu/Nae (sintetizatoare).

Turma bizară a început să trompețească în toamna lui 2007, reușind să acapareze cele mai mari orașe din România. Cântă la toate festivalurile importante din țară, dar nu le e frică de festivaluri renumite și scene mari, unde se află în fața unui public care nu îi cunoaște (vezi festivalul “Exit” din 2010). Au luat parte la cele mai vizionate emisiuni televizate muzicale și de divertisment. Până acum, stilul indie-rock și influențele funk ale Les EB i-au adus pe aceeași scenă cu Motorhead, Moby, Asleep in the Park, We have Band, The Haunts, A-lix, The Prostitutes, Polarkries18, Pink Martini și Kasabian.

“Hello says the devil”, “Have no fear”, “Mashroom girl”, “The Boys” și “Smile” au urcat în primele locuri în clasamentele radiourilor naționale și s-au difuzat intens timp de mai multe săptămâni.

Link-ul clipului: //www.youtube.com/watch?v=raRH03lDFlg&feature=plcp&context=C3bc83f6UDOEgsToPDskK-6jk34sYwxg7fhrTwqzdj.

Bucuresti, 05.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *