free download 78 travel guides written by experts

Leonard Miron le-a dus cadouri copiilor de la Spitalul Fundeni

Leonard Miron, gazda de vineri a emisiunii „Miezul zilei”, a reuşit să facă fericiţi mai mulţi copii bolnavi de cancer de la Spitalul Fundeni.

Cu ajutorul reprezentanţilor de la Fundaţia P.A.V.E.L., Leonard Miron, a luat-o înaintea lui Moş Crăciun şi a reuşit să aducă un zâmbet pe feţele copiilor de la Fundeni.  

Despre exeperienţa de acum câteva zile, Leo povesteşte: „Am primit o lecţie de viaţă de la prichindeii care m-au învăţat că a zâmbi înseamnă de cele mai multe ori singurul lucru la care mai poţi spera. Privindu-i am înţeles cât suntem de norocoşi noi cei care ne încruntăm la politică, criză, concurenţă, capra vecinului şi toate mărunţişurile pe care le numim cotidian. Şi asta pentru că o putem face şi astăzi şi mâine şi poimâine. Pentru ei însă verbele a zâmbi, a spera, a se bucura… au numai timpul prezent. E o lecţie pe care nu cred că o pot uita. Şi le mulţumesc din suflet pentru cel mai frumos dar pe care l-am primit de acest Crăciun.”

Echipa emisiunii „Miezul zilei” va difuza reportajul despre această vizită vineri, 19 decembrie, după ora 12.00. Totodată, producătoarea emisiunii, Adela Constantin îşi propune să permanentizeze în 2009 acţiunile de acest gen pentru copiii defavorizaţi.

Bucuresti, 16.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *