free download 78 travel guides written by experts

Lenovo lanseaza o noua suita de aplicatii premium pentru smartphone-uri si tablete

Distribuie, Protejează, Sincronizează, Fotografiază şi Vizionează cu noua serie DOit de aplicaţii

Liderul PC+ Lenovo a anunţat la 2014 Mobile World Congress o nouă suită de aplicaţii DOit care simplifică viaţa digitală a utilizatorilor, pe care îi ajută să distribuie, protejeze, sincronizeze şi administreze cu uşurinţă informaţiile importante de pe smartphone-uri şi tablete. Seria DOit este formată din cinci aplicaţii esenţiale care abordează principalele preocupări ale utilizatorilor mobili:
· SHAREit – distribuie informaţii instantaneu între mai multe dispozitive fără costuri de reţea
· SECUREit – accelerează dispozitivele şi le protejează de viruşi şi malware
· SYNCit – face copii de rezervă în cloud şi recuperează contactele, mesajele SMS şi evidenţa apelurilor
· SNAPit Camera – o puternică aplicaţie foto-video cu multiple moduri de capturare a imaginilor
· SEEit Gallery – editarea creativă şi administrarea eficientă a imaginilor

Distribuie instantaneu conţinut digital cu SHAREit

SHAREit este singura aplicaţie mobilă pentru transfer de date de care au nevoie utilizatorii: SHAREit permite distribuirea1 imediată a imaginilor, filmelor, melodiilor, documentelor, contactelor şi chiar a aplicaţiilor catre un alt dispozitiv sau grup de dispozitive. Această utilă aplicaţie wireless elimină nevoia de a folosi cabluri şi transferă informaţia între dispozitive fără Bluetooth, fără o reţea de telefonie sau fără o reţea Wi-Fi în zonă. Utilizatorii se conectează direct folosind modulul WiFi, care evită costurile de reţea. SHAREit funcţionează atât cu telefoane şi tablete Lenovo, cât şi cu dispozitive iOS sau chiar cu PC-uri Windows1.

Utilizatorii pot distribui imediat un film de la o petrecere, un album muzical sau o colecţie de fotografii către cinci prieteni simultan. De asemenea pot distribui fişiere sau filme de mari dimensiuni în câteva secunde, cu o viteză de 40 de ori mai mare decât cea oferită de conexiunea Bluetooth. Dispozitivele echipate cu SHAREit se pot detecta automat unul pe altul, iar utilizatorii pot transmite chiar şi aplicaţia pentru a începe rapid să distribuie date.

Optimizează şi protejează datele mobile cu SECUREit

Pe măsură ce tot mai mulţi utilizatori stochează date confidenţiale pe tabletele sau smartphone-urile lor, protejarea informaţiei devine tot mai importantă. Lenovo SECUREit conţine mai multe instrumente de protecţie a datelor pentru a preveni ameninţările şi a menţine performanţa dispozitivelor la un nivel optim.

SECUREit protejează utilizatorii de viruşi, spam şi malware. În cazul pierderii sau furtului, protecţia anti-furt blochează dispozitivul dacă cineva încearcă să schimbe cardul SIM, ceea ce face dispozitivul unutilizabil fără o parolă. SECUREit conţine de asemenea un sistem de protecţie faţă de accesul neautorizat la informaţiile personale. Mai mult, blochează SMS-urile şi apelurile care conţin spam, monitorizează utilizarea datelor şi poate chiar sa encripteze contacte sau apeluri personale.

SECUREit nu doar protejează dispozitivul ci îi şi măreşte viteza de funcţionare. Prin închiderea aplicaţiilor redundante din background şi curăţarea memoriei cache, aplicaţia elibererază memoria dispozitivului pentru utilizări importante.

SYNCit – un permanent asistent de backup

Cu o listă de contacte în permanentă creştere, trecerea la un nou dispozitiv poate fi o provocare. SYNCit oferă backup instantaneu în cloud pentru contacte, mesaje SMS şi evidenţa apelurilor, care pot fi apoi restabilite pe orice smartphone sau tabletă Android în câteva secunde, cu o singură atingere.

Aplicaţiile pentru cameră simplifică fotografierea şi administrarea imaginilor

Create special pentru smartphone-uri, aplicaţiile SNAPit Camera şi SEEit Gallery crează o experienţă multimedia intuitivă. SNAPit Camera le oferă utilizatorilor o flexibilitate fără precedent pentru fotografii în moduri specifice (precum panorame sau imagini în succesiune rapidă) pentru imagini la unghi larg, situaţii de lumină slabă şi altele. Oferă de asemenea filtre şi efecte speciale, iar imaginile pot fi editate chiar în cadrul aplicaţiei: utilizatorii pot şterge obiectele noedorite sau pot crea GIF-uri animate.

SEEit Gallery completează SNAPit Camera prin interfaţa unică de vizualizare a imaginilor. Aplicaţia foloseşte recunoaşterea facială pentru a plasa automat imaginile in foldere. Mai mult, aceasta include câteva filtre şi efecte one-touch, inclusiv de îmbunătăţire a culorii pielii.

Citat

“Am creat o experienţă mobilă premium prin echiparea smartphone-urilor şi tabletelor elegante şi puternice cu aplicaţii neegalate, care simplifică extrem de mult atât folosirea dispozitivelor noastre cât şi sincronizarea cu orice alt dispozitiv,” a declarat Liu Jun, vice-preşedinte executiv Mobile Business Group, Lenovo.

Disponibilitate2

SHAREit vine preinstalat pe toate noile dispozitivele Lenovo cu Android şi este disponibilă gratuit pe Google Play. Va fi de asemenea disponibilă la Apple App Store pentru iPhone/iPad şi pentru PC-uri Windows din Februarie.

SYNCit şi SECUREit vin preinstalate pe toate telefoanele noi Lenovo cu Android şi pe anumite tablete. Sunt de asemenea disponibile la Google Play. SYNCit este disponibilă pentru toate modelele de smartphone şi tablete. SECUREit este disponibil pentru telefoanele Lenovo şi anumite tablete, precum şi pe smartphone-uri şi dispozitive non-Lenovo.

SNAPit Camera şi SEEit Gallery sunt preinstalate şi disponibile doar pe anumite tablete şi smartphone-uri Lenovo.

1 Supus taxelor posibil aplicabile altor dispozitive. Suportul pentru iOS şi Windows PC va fi disponibil din aprilie 2014. Dispozitivele iOS sunt limitate la iPad şi iPhone iar funcţionalitatea e limitată la imagini, clipuri video, muzică şi contacte.
2 Toate ofertele sunt supuse disponibilităţii. Lenovo îşi rezervă dreptul de a modifica ofertele sau specificaţiile în orice moment, fără anunţ prealabil.

BARCELONA / Bucuresti, 24.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *