free download 78 travel guides written by experts

Lenovo imbunatateste performanta si productivitatea laptopurilor ThinkPad

Lenovo anunţă astăzi 3 noi PC-uri ThinkPad – laptopurile T410s, T410 şi T510 – care aduc un nivel superior de performanţă şi productivitate utilizatorilor business. Noile laptopuri folosesc procesoare dual-core Intel® Core™ care intensifică performanţa multi-tasking, sunt mai eficiente energetic şi oferă o mai bună administrare pentru departamentele IT. Pe lângă îmbunătăţirile în performanţa procesoarelor, noile laptopuri îşi măresc autonomia prin bateria ThinkPad 22 hour pentru modelele selectate, oferă mai multe opţiuni multitouch şi o singură soluţie wireless broadband cu modulul Qualcomm Gobi 2000.

„Laptopurile ThinkPad sunt construite pentru afacerile în care departamentele IT pun accent pe nivelurile de performanţă, portabilitate, pe capabilităţile wireless, administrare uşoară şi durabilitate”, a declarat Peter Hortensius, Senior Vice-President, ThinkPad, Divizia Business, Lenovo. „Ultimele îmbunătăţiri în viteză, autonomia bateriei şi tehnologiile wireless ajută utilizatorii să lucreze mai rapid, un timp mai îndelungat şi mai inteligent”.

Laptopul T410s se remarcă printr-un design subţire şi uşor cu performanţă ridicată pentru utilizatorii extrem de mobili, în timp ce T410 şi T510 sunt create pentru a oferi performanţă utilizatorilor business.

Productivitate prin performanţă
Noile PC-uri oferă maximul performanţei de procesare printr-o selecţie a noilor procesoare  Intel® Core™. Combinate cu tehnologia Intel® Core™ vPro şi capabilităţile de administrare ThinkVantage Technologies’, departamentele IT îşi pot administra cu uşurinţă reţelele PC şi pot organiza setările autonomiei bateriei, conexiunile la Internet şi altele. Mai mult, tehnologia Intel® Turbo Boost utilizată pentru laptopurile T Series accelerează perfomanţa automată, ajustând fluxul de muncă pentru a oferi utilizatorilor business o performanţă imediată şi crescută atunci când este nevoie.    

Laptopul T410s este dotat cu o placă de grafică Nvidia switchable cu 512 MB VRAM, astfel încât utilizatorii pot echilibra experienţa grafică intensă cu eficientizarea energiei şi autonomia bateriei. Laptopurile sunt de asemenea cerficate prin Lenovo’s Enhanced Experience program pentru Windows 7. Acest lucru înseamnă că pornesc mult mai rapid decât configuraţia anterioară, fără optimizare. De exemplu, pentru PC-urile Think selecţionate, Windows 7 se încarcă cu până la 56% mai repede decât pe cele care folosesc Windows XP sau Vista şi se închid în doar 5 secunde. 

Pentru mai mult confort, fiecare nou PC este prevăzut cu un port USB care poate fi folosit pentru a încărca dispozitivele MP3, telefoanele sau alte device-uri atunci când PC-ul este pornit, în standby sau închis (dacă este conectat la cablul de alimentare).

Productivitate prin design
Noile laptopuri îmbunătăţesc şi experienţa operării prin tastele mai mari Escape şi Delete. Din moment ce Lenovo a descoperit că utilizatorii apasă tastele Delete şi Escape de până la 700 de ori mai des decât alte taste în timpul unei săptămâni, dimensiunea acestor taste a fost extinsă începând cu laptopurile T400.

Productivitate prin mobilitate
Pentru a maximiza eficienţa fiecărei zile de lucru fără a fi necesară alimentarea prin cablu, Lenovo introduce bateria cu nouă celule pentru modelele T410, T510 şi W510 care are o durată de viaţă de 22 ore. Laptopurile oferă conectivitate 3G opţională, reţelele EV-DO şi HSPA cu tehnologia Qualcomm Gobi 2000™. Acest modul oferă utilizatorilor business oportunitatea să se standardizeze pe o singură platformă hardware care poate fi instalată global şi acomodată cu multipli operatori pentru a simplifica implementarea internaţională.

Preţuri şi accesibilitate
Laptopurile ThinkPad T410s, T410, T510 se găsesc la partenerii business şi pe www.lenovo.com. Preţurile încep de la aproximativ 1,799$ pentru T410s, 1699$ pentru T410 şi T510.

Bucuresti, 24.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *