bucharest tech week 2021

Lenovo extinde locuinta digitala cu primul dispozitiv personal de stocare in cloud si primul desktop

Android

Portofoliu de dispozitive destinate conectării la sursele de conţinut media şi interacţiunii cu familia

· Beacon – dispozitivul personal de stocare in cloud, un centru digital de date şi divertisment accesibil de oriunde prin smartphone
· Lenovo N308 – primul desktop Android destinat jocurilor şi utilizatorilor pasionaţi de aplicaţii.
· Dispozitivul multimodal Horizon 2 modifică originalul Table PC într-un design mult mai subţire şi uşor.

Lenovo anunţă la International Consumer Electronics Show2014 un portofoliu de dispozitive destinate folosirii casnice, care le permit utilizatorilor să se bucure de conectarea nelimitată la conţinutul lor media. Aceste dispozitive includ Lenovo Beacon Personal Cloud Storage Device, Lenovo N308 Android Home Computer, Lenovo Horizon 2 Table PC şi Lenovo A740 All-in-One (AIO) PC.

Primul dispozitiv personal de stocare in cloud, Beacon,le permite utilizatorilor să stocheze şi să distribuie conţinut multimedia cu orice PC sau dispozitiv mobil1 din locuinţă sau de la distanţă. Folosind aplicaţia Android creată special pentru Beacon, utilizatorii pot chiar să îşi transforme smartphone-ul1 într-o telecomandă pentru cloud-ul personal. Primul desktop Lenovo cu sistem de operare Android, N308AIO oferă acces la un univers de aplicaţii pe ecranul său multitouch de 19.5 inci, pentru mai puţin de 400 USD. Horizon 2 Table PC duce mai departe iniţiativa Lenovo în dispozitivele multimodale, cu un design mult mai subţire şi portabil, în timp ce noul computer All in One Lenovo A740, unul din cele mai subţiri AIO de 27 de inci, este un versatil şi stilat PC pentru acasă.

Beacon păstrează conţinutul media personal mereu la îndemână

Perfect pentru familii sau pentru cei care vor să-şi acceseze biblioteca personală când sunt în deplasare, dispozitivul Beacon Personal Cloud Storage le permite utilizatorilor să-şi stocheze şi să-şi acceseze conţinutul media de oriunde, folosindu-şi smartphone-ul, PC-ul, tableta sau televizorul. Mai uşor de folosit decât dispozitivele de stocare de tip NAS, Beacon permite salvarea fişierelor fără fir sau printr-o conexiune USB, prin apăsarea unui singur buton. Fişierele pot fi accesate din locuinţă sau din afara acesteia, iar accesul securizat al noului Beacon permite administrarea accesului multi-user.

Beacon simplifică păstrarea amintirilor. Prin posibilitatea transferării automate a imaginilor, pasionaţii de fotografie pot salva automat imaginile capturate cu camera telefonului mobil, prin WiFi sau 3G , pentru a păstra o copie pe Beacon.Cu ajutorul aplicaţiei speciale Lenovo, aceştia pot folosi telefonul mobil ca pe o telecomandă pentru a viziona conţinutul de pe Beacon pe un televizor conectat prin HDMI.

Beacon oferă o soluţie mai personală comparativ cu serviciile de stocare cloud. Fişierele sunt stocate în dispozitiv, care la rândul lui se află chiar în locuinţă. Oferă o capacitate de stocare extensibilă până la 6TB şi nu există taxe lunare pentru păstrarea datelor. Transferul datelor către un dispozitiv mobil are loc impecabil. Beacon este echipat cu procesor Intel® Atom® dual core şi suportă transferul de date prin 3G, WiFi şi Ethernet.

Android trece pe ecranele mari

Primul computer Lenovo cu Android, Lenovo N308, este un desktop AIO accesibil pentru pasionaţii de multimedia care iubesc aplicaţiile, divertismentul şi navigarea online. La un preţ sub 400 USD, desktopul cu un ecran tactil de 19.5 inci şi 1600X900 pixeli le oferă utilizatorilor tot ce le trebuie pentru a se bucura de conţinutul multimedia preferat. Echipat cu Android 4.2.2, N308 are un procesor Nvidia Tegra 40 quad core, până la 500 GB spaţiu de stocare, o cameră web de 720pixeli, WiFi şi Bluetooth. Cu o grosime de numai 11.1 milimetri, este uşor de mutat prin casă sau birou, ca şi cum ar fi o tabletă de mari dimensiuni cu tastatură şi are o baterie opţională care asigură o autonomie de aproape patru ore. Utilizatorii pot ajusta standul N308 pentru o poziţie plană care facilitează folosirea ecranului tactil, şi pot folosi astfel ecranul pentru jocuri.

Horizon 2 aduce un nou design clasicului Table PC – acum mai uşor şi mai subţire

Lenovo a modificat designul dispozitivului Table PC, care are acum un profil mult mai subţire (doar 19.5mm) şi o greutate mult mai mică. Noul Horizon 2 este astfel mult mai uşor de mutat prin casă. Performanţa Horizon 2 este îmbunătăţită de ecranul opţional Quad HD 2560×1440 178° şi de tehnologia NFC care permite interacţiunea cu alte dispozitive.

De exemplu, utilizatorii pot acum să acceseze conţinut media de pe PC-urile sau smartphone-urile lor direct pe ecranul Horizon 2, cand este pus orizontal in modul Table, cu interfaţa Aura activată. Ei pot folosi noua aplicaţie mobilă Horizon pentru a scutura dispozitivul, permiţând conţinutului să “cadă”pe ecranul Horizon 2. Sau pot pune dispozitivul mobil pe ecran, ceea ce va porni transferul de conţinut digital către ecranul Horizon 2. Utilizatorii pot de asemenea să editeze poze şi să le transfere direct pe Facebook. Controlul prin mişcare permite navigarea facilă prin albume foto, prezentări, pagini de carte şi melodii.

Horizon 2 rulează Windows 8.1 cu suport pentru 10 puncte de atingere, stocare de mari dimensiuni, procesoare până la a patra generaţie Intel Core i7 şi audio Dolby Home Theatre v4. Desigur, utilizatorii pot să îşi ajusteze ecranele pentru a avea imediat un performant desktop AIO. Sau îl pot lăsa în poziţie orizontală pentru a se juca alături de până la alte trei persoane.

Lenovo A740 AIO – versatil şi contemporan

Cu un ecran de numai 4mm grosime, noul Lenovo A740 este cel mai subţire în clasa 27 inci3. Oferă o experienţă premium şi prin designul stilat, capacul din spate tăiat dintr-o singură bucată de aluminiu, ecranul strălucitor şi cele mai noi tehnologii. Imaginile perfecte se datorează ecranului opţional Quad HD 2560X1440 178°. Pregătit pentru divertisment şi multimedia cu ajutorul plăcii grafice Nvidia GeForce® GTX 850A, difuzoarelor JBL®şi sistemului audio Dolby™ Home Theatre™, noul AIO rulează Windows 8.1 cu suport pentru zece puncte tactile şi control vocal sau prin gesturi. A740 poate fi culcat în poziţie orizontală, pentru o folosire mai uşoară a ecranului tactil. Are până la 1 TB de stocare HDD, tehnologie NFC, WiFi, Bluetooth şi HDMI-in, HDMI-out.

Preţuri2

Lenovo Beacon Personal Cloud Storage Device va fi disponibil la preţuri pornind de la 199 USD.

Lenovo N308 AIO Desktop va avea preţuri pornind de la 449USD.

Horizon 2 Table PC va fi disponibil la preţuri pornind de la 1,499 USD.

Lenovo A740 AIO Desktop va fi disponibil cu modele care încep de la 1,499USD.

Pentru cele mai informaţii despre Lenovo, abonaţi-va la fluxul Lenovo RSSsau urmăriţi Lenovo pe Twitterşi Facebook. Informaţiile de presă sunt disponibile la //news.lenovo.com/CES2014.

1 Compatibil cu dispozitive care folosesc Android.
2 Preţurile nu includ taxe sau costuri de livrare şi pot fi modificate fără informare prealabilă. Preturile de reseller pot varia. Preţurile nu includ toate caracteristicile anunţate. Toate ofertele depind de disponibilitatea produsului. Lenovo îşi rezervă dreptul de a modifica ofertele şi specificaţiile produselor fără informare prealabilă.

LAS VEGAS / Bucuresti, 06.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *