Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Lenovo creeaza noile monitoare ecologice ThinkVision

Monitorul Think Vision L2251xWide – primul din industrie certificat cu TCO Edge.

Lenovo a lansat cinci noi modele de monitoare Think Vision care duc design-ul ecologic, functionalitatea si performanta optica catre urmatorul nivel. Noua linie de monitoare include inteligentul Lenovo ThinkVision L2251xWide, cel mai responsabil monitor fata de mediu, alaturi de monitoarele ThinkVision L1711p, L1951p Wide, L2250p Wide and L2251p Wide. Ca lider ecologic in industria calculatoarelor, Lenovo extinde angajamentul fata de mediu prin principiul „Reduce. Refoloseste. Recicleaza.” Toate monitoarele ofera un TCO scazut, sunt certificate EPEAT Gold si consuma cu pana la 53% mai putina energie decat modelele anterioare, depasind astfel criteriul Energy Star 5.0[i]. De asemenea, monitoarele ofera o functionalitate imbunatatita cu un sistem audio imbunatatit si un suport ergonomic flexibil.

Fiind prima companie de calculatoare care e certificata TCO ‚Edge’ pentru monitorul L2251xWide, Lenovo este lider in industrie in numeroase domenii, precum reducerea emisiilor eletromagnetice si reducerea la minim a utilizarii materialelor care prezinta potential de risc.

Reduce.

Fiind primul monitor certificat TCO Edge, Think Vision L2251x intruneste cele mai stricte niveluri ergonomice, ecologice si de siguranta. De exemplu, monitorul consuma doar 21 de wati, cu mult mai putin decat media de 49 de wati consumati de monitoarele din aceeasi clasa[ii]. Toate monitoarele folosesc tehnologia LED, lumina ambientala si senzori de proximitate care ajuta la scaderea consumului de energie. Daca intreaga industrie a monitoarelor ar folosi tehnologia LED, pana in anul 2013[iii], s-ar putea reduce emisiile de CO2 cu pana la 30 de tone. Instalarea senzorilor de proximitate permite reducerea considerabila a consumului de energie pe intervalul de timp in care nu suntem in fata calculatorului. Ca parte a unui mediu sanatos la serviciu si acasa, noile monitoare nu contin mercur si arseniu. De asemenea, Lenovo a redus folosirea masei plastice cu 14%, reducand astfel si greutatea pachetului de livrare pentru noile monitoare ThinkVision.

Refoloseste.

Lenovo foloseste 100% masa plastica reciclabila pentru monitorul L2251x, iar materialele de ambalare pentru livrare sunt de asemenea reciclabile. Pentru prima data, Lenovo foloseste o husa protectoare, tesatura inovatoare biodegradabila pentru livrarea monitorului L2251x. Aceasta metoda de ambalare permite salvarea unei mase considerabile de plastic in fiecare an. Husele Lenovo ThinkVision pot fi folosite de clienti chiar si pentru activitati zilnice precum ducerea hainelor la curatatorie sau pentru cumparaturi. Folosind de 100 de ori husa Think Vision in schimbul uneia de plastic, clientii pot ajuta reducerea emisiilor de CO2 cu 24 de kg.

Recicleaza.

Lenova ofera o varietate de optiuni pentru reciclarea computerelor, peste tot in lume. Cosumatorii din America de Nord pot obtine chiar si premii pentru reciclare, daca vechiul lor calculator are valoare reziduala. Lenovo ofera Servicii de Recuperare a documentelor pentru clientii business asigurand computer take-back, distrugerea infromatiilor, modernizare si reciclare. In plus, Lenovo ofera si alte servicii aditionale, precum inventariere, cunatificare, dezinstalare pe loc si codarea informatiilor.

Noua performanta si usurinta in utilizare

Imagine extrem de bine definita intr-un timp scurt

Noile monitoare ofera o rezolutie de pana la 1680×1050, un contrast de 1000:1 si un timp de raspuns de 5 milisecunde. De asemenea, monitoarele ofera optiunea de impartire a ecranului in mai multe mini-ecrane, cu scopul de a maximiza functionalitatea acestuia si de a raspunde mai multor cerinte in acelasi timp.

Performanta audio

Noul sistem audio ThinkVision care se conecteaza prin USB este  accesibil pentru modelele selectionate[iv], si se ataseaza la baza monitorului pentru economisi spatiul de lucru, in timp ce ofera o calitate audio optimizata in ambele boxe. Sistemul audio include si un cablu de blocare, pentru siguranta, precum si porturi pentru casti si microfon.Mai mult, ThinkVision 2551x vine cu un o camera video de 2 megapixeli, pentru o videoconferinte clare, si cu patru porturi performante USB pentru un plus de flexibilitate.

Flexibilitate ridicata

Suportul ergonomic special creat pentru modelele selectate[v] permite reglarea inaltimii si pivotarea monitorului. Compatibilitatea DisplayPort pentru modelele selectate[vi] ofera posiblitatea utilizatorului de a lucra cu usurinta pe laptop prin intermediul monitorului.

Preturi si accesibilitate

Monitoarele Lenovo ThinkVision L1951p Wide, L2250p Wide, L2251p Wide si L2251x Wide vor fi disponibile incepand cu 6 noiembrie. Monitoarele vor fi disponibile prin distribuitorii Lenovo si pe site-ul www.lenovo.com.


[i] Noul monitor L1951p Wide salveaza cu pana la 33%mai multa energie decat modelele anterioare de 19 inch. Modelele L2251p and L2251x Wide sunt mai eficiente energetic cu 53% decat modelele anterioare.

[ii] e nevoie de informatii pentru nota de subsol

[iii] e nevoie de informatii pentru nota de subsol

[iv] Sistemul audioThinkVision e disponibil pentru 29,95

[v] Noul suport ergnomic este disponibil pentru modelele ThinkVision L2251x Wide and L2251p Wide.

[vi] Compatibilitatea DisplayPort este disponibila pentru modelele ThinkVision L2251x Wide and L2251p Wide

Bucuresti, 09.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *