free download 78 travel guides written by experts

Lenovo anunta o noua alianta cu VMware prin care va livra solutii pentru centre de date virtualizate

(Software-Defined Data Center)

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY), al treilea furnizor global de servere x86 după achiziţia diviziei IBM de servere System x, şi-a anunţat azi planurile de colaborare şi parteneriat cu VMware pentru a ajuta clienţii să beneficieze de întregul potenţial al centrelor de date virtualizate (SDDC). Prin acest parteneriat, cele doua companii vor livra noi soluţii puternice de virtualizare şi de infrastructură IT pe platforme cloud private sau hibride, precum şi soluţii pentru utilizatorul final. Alianţa extinde relaţiile de dezvoltare de 16 ani dintre System x şi WMware, care au generat o serie de inovaţii printre care şi primul hypervisor WMware încorporat, şi extinde colaborarea pentru a include întregul portofoliu extins de servere Lenovo.

Tehnologiile de virtualizare a centrelor de date extind conceptul de virtualizare a serverului până la resursele de reţelistică şi infrastructura de stocare, ceea ce permite livrarea de procesare, interconectare şi stocare ca serviciu. Soluţiile Lenovo şi VMware vor combina serverele şi hardware-ul de reţea Lenovo cu infrastructura VMware pentru a ajuta companiile şi furnizorii de servicii să simplifice centrul de date, să accelereze implementarea aplicaţiilor şi să micşoreze costurile. Zonele de colaborare includ:
· Soluţii de infrastructura pentru cloud privat şi hibrid bazate pe arhitecturi end-to-end validate pentru a le oferi clienţilor o cale rapidă către un mediu optim, şi integrare între serverele şi componentele de reţea Lenovo şi capabilităţile de administrare a resurselor, cu VMware vRealize Suite™ pentru implementare rapidă a sistemelor şi serviciilor.
· Dezvoltare de către Lenovo a soluţiilor de reţelistică de tip top-of-rack pentru VMware NSX™™, livrarea unor soluţii de virtualizare flexibilă a accesului la reţea şi administrare integrată a traficului, ceea ce va pune bazele unor medii cloud virtualizate agile, flexibile şi scalabile.
· Soluţiile elastice de infrastructură Software Defined Storage, scalabile şi rezistente bazate pe o gamă largă de servere Lenovo şi software VMware Virtual SAN™ în configuraţii uşor de implementat, destinate unor cerinţe foarte diverse de stocare, performanţă şi buget.
· Performanţe îmbunătăţite ale serviciilor virtuale de desktop pentru utilizatorii finali prin tehnologia Lenovo eXFlash, o soluţie de stocare – server cu o latenţă extrem de scăzută, cuplată cu infrastructura de desktop virtual VMware Horizon® (VDI).
· Soluţii comune de marketing şi susţinere a partenerilor de business şi a canalelor de livrare a serviciilor.

“Suntem încântaţi să lucrăm în continuare cu Lenovo pentru a ne ajuta clienţii să obţină beneficiile unui centru de date virtualizat,” a declarat Raghu Raghuram, vice preşedinte executiv, Software-Defined Data Center Division, VMware. “Prin combinarea soluţiilor VMware şi Lenovo, le oferim companiilor soluţii puternice de automatizare, agilitate şi flexibilitate în infrastructura IT.”

Adalio Sanchez, prim-vicepreşedinte Enterprise Systems Group, Lenovo a declarat: “Prin combinarea punctelor forte şi a acoperirii geografice ale echipelor noastre, vom obţine o sinergie semnificativă în livrarea infrastructurilor cloud end-to-end către clienţii noştrii şi furnizorii lor de servicii.”

BARCELONA, SPANIA / Bucuresti, 14.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *