free download 78 travel guides written by experts

Lenovo adauga noi dispozitive convertibile si detasabile la gama sa de multimodale

O nouă suită de produse folosibile în patru, trei şi două moduri, atât pentru consumatori cât şi pentru segmentul business

· MIIX 2 prezintă laptopul 3-în-1 de 10 şi 11 inci cu componente detaşabile
· ThinkPad 8 oferă cea mai bună mobilitate într-o dimensiune mai mică
· YOGA 2 aduce legendarul laptop-tabletă în segmentul mainstream, într-un nou design rafinat 

Liderul în computere şi dispozitive multimodale Lenovo a anunţat la International Consumer Electronics Show2014 ultimele noutăţi din portofoliul său: MIIX 2, un laptop cu tastatură detaşabilă şi trei moduri de utilizare; ThinkPad 8, o tabletă de business; YOGA 2, un laptop convertibil cu patru moduri unice de folosire; şi Flex 14D şi 15D, laptopuri duale convertible.

MIIX 2, disponibil în modele de 10 şi 11 inci, a impresionat prin designul său şi tastatura detaşabilă, care permite utilizarea în modurile Laptop, Stand şi Tabletă, în timp ce ThinkPad 8 le oferă utilizatorilor din mediul de business o tabletă extrem de portabilă cu funcţionalitate LTE şi caracteristici utile în mediul de afaceri. YOGA 2 duce mai departe reputaţia primului laptop Yoga, creată de ecranul pliabil la 360°, dar aduce preţurile acestui model în segmentul mainstream. Bazate pe primul model de laptop convertibil Flex, noile Flex 14D şi 15D le oferă utilizatorilor aceleaşi moduri duale de utilizare, alături de procesoare până la AMD A6 quad core şi grafică AMD Radeon.

Noile MIIX 2 şi ThinkPad 8 extind variantele de design multimodal al dispozitivelor detaşabile

Lenovo MIIX 2 – Ultraportabil prin modelul de 10 inci, dedicat performantei prin modelul de 11 inci.

Pentru că înţelegem că un singur design nu satisface toate nevoile, noul MIIX 2 de culoare argintie le oferă utilizatorilor modalităţi diferite de a se bucura de beneficiile utilizării multimodale. MIIX 2 le oferă libertatea de a folosi doar tableta cu ecran tactil când sunt mobili, şi să o reconecteze la bază pentru o experienţă Windows 8.1 similară cu cea oferită de orice laptop performant. Apoi pot răsuci tableta cu 180° pentru a o atașa la tastatura în modul Stand și a se relaxa urmărind filme sau albume foto.

De o dimensiune perfectă pentru mobilitate, versiunea de 10 inci a noului MIIX 2 oferă portabilitate extremă şi o grosime foarte de redusă (numai 9.2mm), la o greutate de numai 580 grame. Bazată pe un procesor Intel Atom Quad Core şi sistem de operare Windows 8.1, Miix 2 oferă combinaţia perfectă între portabilitate şi divertisment, datorită display-ului opţionale FHD 1920×1200 sau a celui de bază cu o rezoluţie de 1366×768 pixeli şi sensibilitate la 10 puncte de atingere, conectivităţii WiFi şi opţional 3G,1 difuzoarelor surround JBL, stocării eMMC de 128 GB alături de un slot micro SD care permite adăugarea a 32 GB de muzică, filme, fotografii şi alte date. Utilizatorii pot folosi şi camera frontală de 720p, 2 MP, precum şi pe cea de 5 MP instalată pe partea din spate. Iar datorită autonomiei de o zi, utilizatorii pot lucra sau se pot distra mai mult cu o singură încărcare. Modelul de 10 inci are culorile Clementine Orange sau Silver Grey.

Modelul de 11 inci al noului Miix se concentrează pe un nivel mai ridicat de performanţă datorită procesorului său (până la a patra generaţie Intel Core i7), spaţiului mai mare de stocare de până la 256 GB SSD şi monitorului FHD 1920×1200 IPS 178°. Modelul Silver Grey MIIX de 11 inci este echipat cu multe din caracteristicile celui de 10 inci, inclusiv Windows 8.1 cu suport pentru sensibilitate în 10 puncte, WiFi şi 3G opţional1,difuzoare JBL, camere de mare rezoluţie şi autonomie pe toată durata zilei.

Ambele modele sunt prevăzute cu porturi HDMI, cititor de card SD, porturi micro USB şi USB 2.0.

ThinkPad 8 – tableta pregătită pentru business, în trei moduri

ThinkPad 8 oferă o puternică şi productivă experienţă de utilizare într-un design compact de 8 inci dedicat business-ului. Cu o grosime de numai 8.8mm şi doar 408 grame, este dedicată celor care vor un dispozitiv portabil fără a renunţa la tastatură atașabilă, pentru a avea un laptop perfect funcţional. ThinkPad 8 face acest lucru şi încă ceva: poate fi folosita în modul Tabletă în deplasare, se conectează la o tastatură opţională, dock sau monitor pentru modul desktop, şi poate fi pusă în modul Cort printr-o simplă pliere a husei.

ThinkPad 8 atrage atenţia prin strălucitorul ecran WUXGA 1920X1200, care oferă o zonă de vizionare cu 25% mai mare decât tabletele de dimensiuni similare. Prevăzută cu Windows 8.1 şi suport pentru 10 puncte de atingere, ThinkPad 8 face fotografii cu mare uşurinţă datorită husei magnetice opţionale Quick Shot Cover. Utilizatorii trebuie doar să deschidă husa pentru a descoperi camerele de 2 MP şi 8 MP, ceea ce deschide automat aplicaţia de fotografiere. Mai mult, husa magnetică porneşte tableta atunci când este deschisă. Utilizatorii pot transfera fără cablu fotografii sau imagini video, prin tehnologia Miracast a tabletei ThinkPad 8, sau prin cablu, folosind portul microHDMI.

ThinkPad 8 este echipat cu tehnologiile de care companiile au nevoie pentru a avea succes, începând cu procesorul Intel Bay Trail Quad Core, stocare SSD până la 64 GB, 3G/4G opţional, WiFi şi autonomie de o zi, plus posibilitatea de a se conecta prin USB 3.0 la o tastatură vândută separat. Companiile pot opta de asemenea pentru o varietate de servicii şi soluţii de suport adecvate nevoilor lor.

YOGA 2 şi Flex 14/15D devin produse mainstream

YOGA, laptopul convertibil care a stabilit un standard pentru computerele multimodale, continuă să îşi rafineze caracteristicile prin noul YOGA 2, la un preţ mai accesibil. Utilizatorii se bucură în continuare de modurile Laptop, Stand, Cort şi Tabletă, dar într-un format mai compact, cu o grosime de numai 17 mm şi o greutate de 1.36 kg pentru modelul de 11 inci, şi 17.3mm, 1.54 kg pentru modelul 13 inci. YOGA 2 este de asemenea mai inteligent, fiind capabil să recomande utilizatorului aplicaţii specifice fiecărui mod de folosire. YOGA 2 are specificaţii îmbunătăţite cu procesoare până la a patra generaţie Intel Core i5 pe modelul de 13 inci, şi stocare de până la 500 GB.

Noile laptopuri convertibile Flex 14D şi 15D extind gama de computere multimodale Lenovo, cu procesoare până la AMD A6 quad core şi grafică AMD Radeon. Flex 14D şi 15D le oferă consumatorilor două moduri extraordinare – Laptop şi Stand – într-un singur dispozitiv şi o experienţă îmbogăţită de sistemul Dolby Advanced Audio v2, controlul prin voce şi autonomia care acoperă o zi întreagă.

Citat

“Cu produse precum MIIX 2, ThinkPad 8 şi YOGA 2, utilizatori nu mai trebuie să aleagă între laptop sau tabletă. Dispozitivele noastre multimodale le oferă cele mai bune caracteristici ale ambelor variante, şi chiar moduri noi de utilizare optimizate pentru interacţiune şi vizionare de conţinut,” a declarat David Roman, Chief Marketing Officer, Lenovo. “Acum singura alegere este între dispozitive Lenovo care se pliază sau care au componente detaşabile.”

Preţuri2

Lenovo MIIX 2 de 10 inci porneşte de la 499 USD, iar cel de 11 inci de la 699 USD.

Pentru cele mai informaţii despre Lenovo, abonaţi-va la fluxul Lenovo RSSsau urmăriţi Lenovo pe Twitterşi Facebook. Informaţiile de presă sunt disponibile la //news.lenovo.com/CES2014.

1 Disponibil pe anumite modele şi în anumite regiuni.
2 Preţurile nu includ taxe sau costuri de livrare şi pot fi modificate fără informare prealabilă. Preturile de reseller pot varia. Preţurile nu includ toate caracteristicile anunţate. Toate ofertele depind de disponibilitatea produsului. Lenovo îşi rezervă dreptul de a modifica ofertele şi specificaţiile produselor fără informare prealabilă.

LAS VEGAS / Bucuresti, 07.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *