metalshow

LeitnerLeitner România fuzioneaza cu firma locala Adevaris

LeitnerLeitner şi Adevaris îşi unesc forţele în România din ianuarie 2010 şi estimează pentru anul viitor o creştere a cifrei de afaceri cu 25%, bazată în special pe dezvoltarea departamentelor de contabilitate, salarizare şi consultanţă fiscală

LeitnerLeitner, una dintre cele mai importante companii internaţionale de consultanţă fiscală, financiară şi de audit din Europa Centrală şi de Est, fuzionează cu firma locală Adevaris. În urma fuziunii, LeitnerLeitner România oferă servicii integrate de consultanţă financiară.

„LeitnerLeitner este prezentă în România din decembrie anul trecut, printr-un birou de consultanţă fiscală. Politica de extindere LeitnerLeitner este prin fuziune cu o companie locală, îmbinând astfel buna cunoaştere a pieţei locale cu expertiza internaţională. Adevaris oferă din 2003 servicii financiare de specialitate, fiind cunoscută mai ales în rândul companiilor de origine austriacă, germană sau elveţiană din România”, explică René Schöb, noul partener LeitnerLeitner România.

Pentru 2010 compania estimează afaceri în creştere cu 25%, contribuind cu aproximativ 5% la realizarea cifrei de afaceri LeitnerLeitner internaţional.

„Majoritatea companiilor vor fi preocupate în 2010 de redresarea afacerilor şi de construirea unor baze mai solide pe care să se dezvolte în anii următori. Din acest motiv creşterea LeitnerLeitner în România se bazează în special pe serviciile de contabilitate, salarizare şi consultanţă fiscală, care vor contribui cu 75% la realizarea cifrei de afaceri”, declară René Schöb.

LeitnerLeitner România are peste 200 de clienţi, mai mult de 95% dintre aceştia fiind companii internaţionale. Printre cei mai importanţi clienţi se numară Hervis Sport and Fashion, Hotelul Angelo (Warimpex Austria), producătorul de ciocolată Heidi, Viena Forţa Naturală (Wien Energie), Mazda, Romanian Project Companies of Raiffeisen Leasing GmbH Vienna, Peek & Cloppenburg, Boehringer Ingelheim, Candy Hoover, Multivac, E-boda şi Solproiect.

Echipa locală LeitnerLeitner are peste 30 de profesionişti. Din conducerea locală a firmei fac parte doi parteneri (René Schöb şi Dino Ebneter) şi trei directori (Bogdan Voinescu, Luminiţa Bornoiu, Mihaela Cojocaru).

LeitnerLeitner, fondată în 1959, în Linz, Austria, este una dintre firmele internaţionale importante de consultanţă fiscală, financiară şi de audit din Europa Centrală şi de Est, cu peste 700 de angajaţi din 8 ţări (Austria, Bosnia şi Herţegovina, Cehia, Croaţia, România, Slovenia, Slovacia, Ungaria).

Bucuresti, 16.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *