free download 78 travel guides written by experts

Legrand a anunțat câștigătorul mașinii Ford Tourneo Courier, Marele Premiu al campaniei Cursa Campionilor

Marele Premiu al Cursei Campionilor Legrand a fost câștigat de către REAL AUTOMATIC, companie de instalații electrice și automatizări din Brașov.

Real Automatic este o companie atestată ANRE specializată în proiectare instalații electrice, automatizări industriale, sisteme de securitate și cablare telefonie / interfonie, cu o cifră de afaceri anuală în creștere datorită profesionalismului dar și a soluțiilor de înaltă calitate pe care compania Legrand le furnizează.

Câștigătorul a fost desemnat prin tragere la sorți, participând la tombola organizată de Legrand România în cadrul căreia au mai fost acordate alte 30 de premii importante constând în produse de înaltă tehnologie, precum soluțiile ELIOT.

Programul ELIOT susține dezvoltarea accelerată a Internet of Things, inovația ELIOT dezvoltând soluții conectate direct de pe smarthphone cu beneficii pe termen lung pentru utilizatorii finali, precum și pentru profesioniști.
Pentru mai multe informații despre programul Eliot puteți accesa link-ul:
https://www.legrand.com/EN/eliot-program_13238.html

Castigator Cursa Campionilor Legrand

Campania s-a derulat în perioada 21 mai – 14 septembrie 2018, timp în care aproximativ 1000 de participanți s-au înscris pe site-ul www.castigculegrand.ro, o platformă Legrand Romania pe care se desfășoară toate campaniile companiei.

“Constatăm că interesul colaboratorilor noștri pentru campaniile Legrand este semnificativă, produsele și soluțiile Legrand fiind distribuite de peste 20 ani pe piața românească și apreciate pentru calitatea, designul, confortul și tehnologia avansată pe care le oferă. Ne place să investim în relația de afaceri cu partenerii noștri înțelegând nevoile lor și adaptându-ne continuu la cererile pieței. Transmit mulțumiri tuturor participanților pentru că ne aleg soluțiile și felicitări atât marelui premiant cât și celorlalți câștigători ai campaniei “Cursa Campionilor”, a declarat Călin Pascalau, Country Manager.

Legrand este specialistul global în infrastructuri electrice și digitale. Soluțiile sale complete pentru clădiri rezidențiale, comerciale, de birouri, învățământ, data center, spitale și alte centre de sănătate, hoteluri și construcții industriale îl fac un etalon în domeniu pentru utilizatorii din întreaga lume.

În România, Grupul Legrand este prezent de peste 20 ani şi comercializează, prin intermediul distribuitorilor săi, cele mai variate și inovatoare produse din domeniul electric sub umbrela a 15 mărci de top dintre care cele mai reprezentative sunt: Legrand, BTicino, Zucchini, Cablofil.

Bazându-se pe un program de CSR în care sunt implicați toți angajații şi partenerii cheie, strategia Legrand pentru o creştere sustenabilă include lansarea constantă de produse și servicii de înaltă tehnologie adaptate la cererea pieței.
Legrand a raportat vânzări de peste 5,5 miliarde de euro în 2017. Compania este listată la Euronext Paris și este o componentă a indicilor bursieri CAC 40, FTSE4Good, MSCI World, Corporate Oekom Rating, DJSI World, Vigeo Euronext Eurozone 120, Europe 120-France 20 şi World 120 și Ethibel Sustainability Index Excellence.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *