free download 78 travel guides written by experts

Legendarul capitan AC Milan vine in Romania

pentru programul Milan Junior Camp

Prima ediţie a programului Milan Junior Camp şi-a desemnat câştigătorii şi va debuta săptămâna viitoare în Bucureşti, beneficiind şi de prezenţa specială a legendarului fost capitan AC Milan, Franco Baressi. Acesta se va afla în România pentru 2 zile pentru a saluta primul proiect oficial AC Milan, oferit de Intesa Sanpaolo Bank, ce va avea loc între 29 iunie – 3 iulie, pe stadionul FC Sportul Studenţesc din complexul Regie, Bucureşti.

În cursa pentru un loc în cadrul Milan Junior Camp s-au înscris circa 1.200 de copii între 7 şi 14 ani. Dintre aceştia 200 se vor pregăti timp de 5 zile sub îndrumarea directă a antenorilor de la centrul de juniori AC Milan. Lista câştigătorilor, programul evenimentului şi ultimele detalii despre proiect sunt disponibile pe microsite-ul dedicat acestui eveniment – www.intesasanpaolobank.ro/mjc.

„Programul pilot Milan Junior Camp este un adevărat succes şi s-a bucurat de un impact şi o evoluţie senzaţională în România. Sperăm ca în viitor să oferim şi altor copii posibilitatea de a purta tricoul unuia dintre cele mai importante cluburi de fotbal din lume”, a declarat Riccardo Parasporo, Director General Adjunct Intesa Sanpaolo Bank.

„Poate nu vom descoperi chiar acum viitorul star român de la AC Milan, dar cu siguranţă vom oferi o experienţă unică celor 200 de copii care vor participa la acest eveniment. Clubul FC Sportul Studenţesc va asigura asistenţă antrenorilor de la AC Milan pe toată durata sesiunilor de antrenament şi ne dorim ca acestă colaborare să continue”, a declarat Cristian Gheorghe, Director Executiv al clubului FC Sportul Studenţesc.

Toţi participanţii la Milan Junior Camp vor beneficia gratuit de un kit complet de echipament sportiv în culorile AC Milan (2 tricouri, 2 şorturi, 2 perechi de şosete şi un rucsac), iar la finalul programului de antrenamente 2 copii vor avea ocazia să meargă la Milano pe San Siro în cadrul unui eveniment alături de alţi copii din peste 30 de ţări.

Bucuresti, 25.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *