metalshow

Legendara gheata Copa Mundial celebreaza 25 de ani

“Cea mai bine vanduta gheata de fotbal a tuturor timpurilor”

In data de 8 februarie 2007 cea mai bine vanduta gheata de fotbal a tuturor timpurilor, adidas Copa Mundial, sarbatoreste  25 de ani. Acest produs cu un succes exceptional a fost lansat si creat special pentru Cupa Mondiala FIFA 1982 din Spania. De atunci a fost vanduta de peste 10 milioane de ori, transformand legendara Copa Mundial in cea mai bine vanduta gheata din istoria fotbalului.

Copa Mundial a fost menita sa fie ultima inovatie revolutionara a celui ce a ramas o legenda in creatia de bunuri sportive si cel ce a fondat marca adidas, Adi Dassler. Pana la moartea sa in 1978 Adi Dassler s-a implicat personal in realizarea acestei ghete.

Copa Mundial a fost purtata de nenumarate superstaruri legendare precum Karl-Heinz Rummenigge, Michel Platini si Zico. Toti acestia au preferat Copa Mundial pentru faptul ca se muleaza perfect pe picior. Gheata a stabilit un reper in incaltamintea pentru fotbal si a continuat sa fie la mare cerere, transformandu-se in cea mai populara incaltaminte de fotbal pentru multe decenii si generatii. Culoarea clasica negru a ghetei si designul alb, talpa alba si fatetele din piele de cangur raman unice si incomparabile.

Aceasta colectie aniversara este marcata printr-o emblema a celei de-a 25-a aniversari plasata pe branţ.  
Gheata va fi disponibila in magazinele exclusive adidas incepand cu data de 8 februarie 2007 la pretul de 200 euro.

Bucuresti, 2.2.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *