free download 78 travel guides written by experts

Legenda de la Campulung

Competiţia de Off Road „Muscel Adventure Trophy 2012”

Joi, 11 octombrie, la Câmpulung Muscel, începe „Muscel Adventure Trophy”, a 6-a etapă a sezonului 2012 din Campionatul Naţional de Off Road, organizat de clubul Off Road Adventure România.

Competiţia se desfăşoară pe durata a patru zile (11-14 octombrie 2012), prima zi fiind rezervată înscrierilor şi verificărilor tehnice. Concursul include etape cu trasee de dificultate extremă, tronsoane de orientare, precum şi o secţiune de trial – parcurs cronometrat de îndemânare pe teren accidentat. Traseul se derulează pe o distanţa totală de aproximativ 170 km, în judeţul Argeş, în împrejurimile oraşului Câmpulung Muscel şi în masivul Iezer-Păpuşa. Competiţia de navigaţie şi îndemânare reuneşte deopotrivă piloţi auto și moto. 

A devenit deja o tradiţie, ca în fiecare an, startul competiţiei să fie dat din faţa Primăriei oraşului Câmpulung Muscel, în prezenţa autorităţilor locale. Astfel că, vineri, 12 octombrie, la start se vor alinia echipajele ce vor concura în cadrul secţiunilor de auto (trei clase: extrem, open şi standard) și moto (două clase: extrem şi open). Concursul este individual pentru toate secţiunile, în conformitate cu Regulamentul CNOR (Comisia Naţională de Off Road).

Ajunsă la a 11-a ediţie (desfăşurându-se în fiecare an, începând cu 2001) „Muscel Adventure Trophy” se bucură de un cadru natural deosebit, din punctul de vedere al amenajării traseelor, de peisaje superbe şi de o echipă organizatorică experimentată, Clubul Off Road Adventure România, cel mai mare şi mai vechi club de 4×4 din România. Profesionalismul organizatorilor şi cadrul natural deosebit au făcut din Competiţia de la Câmpulung o legendă a acestui sport, fiind una dintre cele mai populare şi cunoscute competiţii de acest gen din România.

„La unsprezece ani de la primul concurs am reuşit să transformăm acest eveniment în cea mai cunoscută competiţie din România. Muscel Adventure Trophy este un brand cu rezonanţă asociat cu off road, profesionalism şi foarte mult entuziasm” a spus Gigi Gavrilă, directorul competiţiei.

Despre Off Road Adventure România

Off Road Adventure România este cel mai mare şi mai vechi club de 4×4 din România înfiinţat în anul 1999, organizatorul primei competiţii de profil Trial 1 Decembrie 1999. Clubul Off Road Adventure România a fost prezent în ultimii 13 ani în zone calamitate, localităţi izolate, alături de oameni uitaţi de lume în acţiunile umanitare pe care le-a organizat sau cărora s-a alăturat. Off Road Adventure România organizează „Muscel Adventure Trophy”, din anul 2001, competiţia a devenit etapa a Campionatului Naţional de Off Road din anul 2010.

Bucuresti, 10.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *