free download 78 travel guides written by experts

Lectiile aplicate de facut bani ale profesorului Bobita, in topul preferintelor telespectatorilor

Las Fierbinți – Lider de audiență

Lecțiile și demonstrațiile de făcut bani ale lui Bobiță au fost urmărite cu interes de Giani, dar și de peste 2.1 milioane de persoane la nivel național! În minutul de aur de la 21:43, aproape 2.6 milioane de telespectatori urmăreau întâmplările savuroase ale celui mai apreciat serial de comedie românesc al ultimilor 10 ani!

PRO TV a fost lider de audiență în intervalul de difuzare 21:32 – 22:30. Pe segmentul publicului comercial cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a înregistrat 13 puncte de audiență și o cotă de piață de 27.9%, următorul post clasat înregistrând valori de două ori mai mici: 6.6 puncte de rating și 14.1% cotă de piață.

Vărul Aurel a pierdut-o în episodul de aseară pe Gianinuța, pe care o cucerise cu greu, promițându-i bani în schimbul companiei ei. Planurile acestuia au fost stricate de iubita de la București, care s-a hotărât să vină în Fierbinți să-l caute și să-l ia acasă. Cel care le-a grăbit plecarea din localitate a fost însuși Primarul Vasile, sătul de boroboațele pricinuite de vărul Aurel.

La cârciumă, Bobiță se hotărăște să-l ajute pe Giani ținând o prelegere de mare clasă, în care relata o poveste impresionantă de viață, de la televizor. Rezultatul: șeful de post, profund impresionat, i-a dat lui Bobiță ultimii bani din buzunar, cu rugămintea de a dona banii cauzei sociale.

Las Fierbinți, cel mai apreciat serial românesc al ultimilor 10 ani, continuă să scrie istorie! Singurul serial cu 100% leadership în fiecare dintre cele 6 sezoane, este difuzat în fiecare miercuri și joi, de la 21:30, numai la PRO TV!

Bucuresti, 17.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *