free download 78 travel guides written by experts

Lectia micului meloman – un nou site Radio Romania Muzical

Radio Romania Muzical inaugureaza duminica, 6 decembrie 2009, noul site Lectia micului meloman – cel mai potrivit cadou pe care unicul post clasic, jazz&more l-a gasit pentru Ziua lui Mos Nicolae.

Site-ul se adreseaza in egala masura copiilor si parintilor lor si este gandit pentru a crea acestora o alternativa de petrecere impreuna a timpului liber, descoperind informatii noi prin joc.
 

Pe langa informatii despre emisiunea de radio Lectia micului meloman si echipa care o realizeaza, site-ul va contine arhiva editiilor din stagiunea 2009 – 2010, actualizata odata la doua saptamani. Pentru a fi mai usor de ascultat de catre micii internauti, emisiunea radiofonica de o ora a fost impartita in episoade de 30 de minute.

Ascultand Lectia micului meloman, copiii pot dobandi noi cunostinte despre muzica si pot participa la concurs. Pe site ei vor gasi un clip video cu intrebarea de concurs, adresata chiar de papusa Ton Piticoton. Toti copiii care raspund corect la intrebarea concursului au sansa de a-si vedea fotografia postata pe site. Pentru copiii care locuiesc in Bucuresti, fotografiile cu cele doua elfe, Arietta si Pocchettina, si papusa Ton Piticoton se vor realiza in vinerea din ultima saptamana a fiecarei luni, atunci cand Lectia micului meloman poposeste la „Libraria cu muzica” – Libraria Humanitas Kretzulescu.

Radio Romania Muzical a creat si un post online alternativ Pentru copii, unde se gasesc postate emisiunile Lectia micului meloman din stagiunea 2008 – 2009, dar si emisiunile Povesti pe note, realizate de Simona Tanascu in perioada octombrie 2007 – mai 2009.

Lectia micului meloman este o poveste dramatizata cu trei personaje de basm – doua zane interpretate de Maria Monica Bojin si Simona Tanascu – realizatoare Radio Romania Muzical si o papusa, careia ii da viata Alina Teianu – actrita la Teatrul Tandarica din Bucuresti. Scenariul si regia sunt semnate de Celina Petrescu.

Povesti pe note este o emisiune de educatie muzicala destinata atat copiilor, cat si adultilor: 60 de minute dedicate unui portret de compozitor.

Noul site Lectia micului meloman si postul on demand Pentru copii pot fi accesate de pe pagina muzical.radioromania.ro, sectiunea Emisiuni. Pe site-ul Radio Romania Muzical, publicul are acces, de asemenea, si la toate transmisiunile directe nationale si internationale care pot fi ascultate timp de 7 zile dupa data emisiei in site-urile emisiunilor Europa muzicala azi si Stagiunea muzicala Radio.

Bucuresti, 04.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *