free download 78 travel guides written by experts

Lectia de pictura

Galeria Orizont găzduieşte joi, 12 august, între orele 17.30 – 19.00, cel de-al doilea atelier de creativitate organizat în cadrul expoziţiei „Atelier Experimental”. După modele, dar şi din imaginaţie, toţi cei interesaţi vor avea posibilitatea să înveţe noţiuni elementare despre un alt gen artistic, portretul, sub îndrumarea artiştilor Dominic Vârtosu şi Teodora Vişineanu. Organizatorii vor pune la dispoziţia celor interesaţi toate materialele necesare, participarea fiind gratuită.

La primul workshop, organizat în data de 29 iulie, 16 copii cu vârste cuprinse între doi şi 11 ani au învăţat noţiuni elementare de compoziţie plastică, au experimentat, s-au jucat şi au confirmat faptul că arta poate fi accesată de oricine, indiferent de vârstă sau preocupări.

Atelierele de creativitate organizate de Filiala de Scenografie a Uniunii Artiştilor Plastici din România în parteneriat cu Fundaţia Culturală Artex se adresează celor care doresc să deprindă sau să aprofundeze arta de a picta, indiferent de nivelul cunoştinţelor în domeniu. Publicului i se ofera o alternativă de petrecere a timpului liber, o modalitate de a deprinde abilităţi practice şi de a-şi dezvolta creativitatea iar tinerilor artişti posibilitatea de a relaţiona cu cei care le apreciază efortul.

Galeria Orizont expune în perioada 21 iulie – 18 august, o selecţie de 37 de lucrări de pictură şi sculptură semnate de nouă absolvenţi ai Universităţii Naţionale de Artă Bucureşti. Conceptul expozitional care a stat la baza organizării expoziţiei – experimentul, modalitatea prin care viziunea artiştilor a ajuns în formă finală. Expoziţia “Atelier Experimental” poate fi vizitată de luni până vineri între orele 10:00 – 19:00 şi sâmbătă între 10:00 – 16:00.

Bucuresti, 11.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *