free download 78 travel guides written by experts

LEADERS Education – Tu cat de sus vrei sa ajungi?

Pentru studentii si masteranzii cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani care indraznesc sa-si depaseasca limitele, Fundatia LEADERS demareaza programul LEADERS Education, desfasurat pentru studentii principalelor centre universitare din Bucuresti. Inscrierile se fac pana in data de 4 Noiembrie, online pe site-ul www.leadershipeducation.ro. Participarea este gratuita, realizandu-se pe baza de selectie, in limita a 100 de locuri.

Drumul catre cele mai inalte culmi ale leadershipului poate incepe pentru studentii in aceasta toamna, prin intermediul programului LEADERS Education. Confirmand succesul editiilor precedente LEADERS Education va aduce in prim plan training-uri pe teme de un real interes pentru tanara generatie de studenti cat si invitati care au puterea sa inspire si sa motiveze.

Continutul teoretic va fi realizat de catre partenerul educational al proiectului, compania de training Ascendis, iar printre temele principale abordate se numara: bazele leadershipului, comunicarea liderului, inteligenta emotionala, influenta si managementul timpului. Lista invitatilor cuprinde atat lideri care au atins performanta in domeniul sportiv cat si lideri din mediul de afaceri. Iolanda Balas Soter, Campioana Olimpica Atletism; Adrian Olteanu, CEO, Flanco; Valentin Uritescu, Actor; Sergiu Teodosiu, Consultant Ascendis sunt doar o parte dintre cei cu care se vor intalni participantii celei de-a saptea editii a programului.

LEADERS Education va incepe pe data de 9 noiembrie 2011. Durata programului va fi de 5 saptamani, desfasurandu-se astfel: o sesiune pe saptamana, in fiecare miercuri, timp de 3 ore (de la orele 17:30 la 20:30). Programul este gratuit, dar avem la dispozitie doar 100 de locuri. Inscrierile se fac pana in data de 4 Noiembrie 2011, prin completarea formularului de inregistrare de pe site-ul evenimentului : //www.leaders.ro/programe/leaders-education/roaplica/

LEADERS Education este un program dezvoltat de Fundatia LEADERS in colaborare cu Ropharma, ce nu s-ar putea desfasura fara sprijinul partenerilor Ascendis, Flanco, Medlife, Smart Experience, Benq, ACCA, Hostway.

Fundatia LEADERS este o organizatie devotata promovarii conceptului de leadership in Romania si dezvoltarii unor tineri responsabili, capabili si inovatori, care isi vor coordona activitatile spre evolutia tuturor membrilor societatii. Printre cele mai importante initiative ale LEADERS Romania se numara Leadership Autentic, LEADERS School, LEADERS Education si LEADERS Academy.

Daca indraznesti sa-ti depasesti limitele te asteptam la cea de-a saptea editie a programului LEADERS Education. Drumul catre cele mai inalte culmi ale leadershipului poate incepe pentru tine in aceasta toamna, prin intermediul programului LEADERS Education. Confirmand succesul editiilor precedente LEADERS Education va aduce in prim plan training-uri pe teme de un real interes pentru tanara generatie de studenti cat si invitati care au puterea sa inspire si sa motiveze.

Continutul teoretic va fi realizat de catre partenerul educational al proiectului, compania de training Ascendis, iar printre temele principale abordate se numara: bazele leadershipului, comunicarea liderului, inteligenta emotionala, influenta si managementul timpului. Lista invitatilor cuprinde atat lideri care au atins performanta in domeniul sportiv cat si lideri din mediul de afaceri. Iolanda Balas Soter, Campioana Olimpica Atletism; Valentin Uritescu, Actor; Adrian Olteanu, CEO Flanco; Sergiu Teodosiu, Consultant Ascendis, sunt doar o parte dintre cei cu care se vor intalni participantii celei de-a saptea editii LEADERS Education

Participarea este gratuita, realizandu-se pe baza de selectie, in limita a 100 de locuri. Te poti inscrie direct la linkul //www.leaders.ro/programe/leaders-education/roaplica si poti afla mai multe informatii pe pagina de facebook //www.facebook.com/pages/Leadership-Education/168635493147849

LEADERS Education este un program dezvoltat de Fundatia LEADERS in colaborare cu Ropharma, ce nu s-ar putea desfasura fara sprijinul partenerilor precum Ascendis, Flanco, Medlife, Benq, ACCA, Hostway, SmartExperience si Publica.

Va asteptam,
Fundatia LEADERS
www.leaders.ro

Bucuresti, 24.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *