free download 78 travel guides written by experts

LAVACOW gazduieste Licitatia Caritabila “Din Inima pentru Viitor”

LavacowJoi, 29 octombrie, ora 19:00, la Muzeul Național de Artă al României, are loc Gala “Din Inimă pentru Viitor” organizată de Fundația Policlinici Sociale Regina Maria. Cu această ocazie, fundația împreună cu casa de licitații online LAVACOW organizează o licitație caritabilă fără strigare. Doritorii sunt invitați să lase oferte pe site-ul lavacow.com până joi, 29 octombrie.

Fondurile strânse în urma licitației caritabile vor fi folosite în beneficiul Policlinicii Sociale Baba Novac și a Policlinicii Sociale Câmpineanu, cele două proiecte ale Fundației Policlinici Sociale Regina Maria. Aceasta este cea de-a treia ediție a Galei “Din Inimă pentru Viitor” și este dedicată aniversării a 140 de ani de la naşterea Reginei Maria. LAVACOW a organizat de-a lungul timpului mai multe licitații în scop caritabil, bucurându-se astfel de ocazia de a aduce zâmbete și speranță celor mai puțin norocoși.

Printre loturile vedetă se află un tricou și o minge semnate de Gheorghe Hagi, o masă artizanală ce are la bază toba folosită de formația Zdob și Zdub în 2006 la concursul Eurovision, o rochie de seară creată de Stephan Pelger pentru Andreea Raicu, un costum românesc tradițional din perioada interbelică, un covor persan Ghom, un voucher pentru un sejur all inclusive de 4 nopți pentru două persoane la un hotel de 4 stele din Grecia, un scaun “Masters” creat de Philippe Starck și Eugeni Quitllet, un fotoliu Mademoiselle Moschino. Prețurile în licitație pornesc de la 40 de euro.

covor persan

Obiectele prezente în licitație sunt donații ale unor susținători generoși ai cauzei Fundației Policlinici Sociale Regina Maria. Aceștia sunt: Andreea Raicu, Azay, Busta, Canon, Daniel Bălănescu, Imagine Horse Eye, Innova, Iutta, Konica Minolta, Lena Criveanu, Maria Marinescu, Marie Nouvelle, Mosetti, Mouzenidis Travel, Noah, Adrian Oianu, Proballance, Porphyras, Restaurant Madame Pogany, Simion Buia, Tanya Solomitschi, Tudor Pop, Wargha Enayati, Pepsico România, Septimiu Postelnicu, Lac de Verde Golf & Leisure Resort, Premier Clinic, Victor Vlad, Wellington.
Puteți contribui cu o donație prin plasarea de oferte online în cadrul Licitației Caritabile “Din Inimă pentru Viitor” pe lavacow.com până joi, 29 octombrie.

Bucuresti, 29.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *