free download 78 travel guides written by experts

Laura8 participa la tombola Festivalului Brazilor de Craciun

Laura8, cel mai nou si mai exclusivist brand de bijuterii din Romania, participa la editia a XII-a a Festivalului Brazilor de Craciun si sprijina initativa Salvati Copiii pentru educatie si sansa unie vieti mai bune. Astfel, Laura8 se alatura organizatorilor si doneaza o serie de accesorii unicat din linia FIRST COLLECTION pentru a contribui la colectarea de fonduri pentru cei 2.500 de copii ce fac parte din programele educationale Salvati Copiii.
 
Lucrate manual, piesele unicat Laura8 sunt confectionate din materiale extrem de pretioase, de la matase naturala, stofa din lana, dantela din matase, cristale si pana la metale minutios finisate. Atentia deosebita cu care fiecare accesoriu este creat, transforma colierele intr-o veritabila expresie a feminitatii si a rafinamentului.
 
 
Intreaga colectie Laura8 "First Collection" este disponibila pe www.laura8.com. De asemenea – accesoriile Laura8 – se pot achizitiona si din magazinele Victoria 46 (Calea Dorobantilor Nr. 126-130) si Portobello (Strada Episcopiei Nr. 2-4, in spatele Ateneului Roman).

Bucuresti, 29.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *