free download 78 travel guides written by experts

Laura Giurcanu, cea mai mica concurenta la Next Top Model a alergat la crosul sectorului 6

Astazi, 23 octombrie, a avut loc crosul anual al sectorului 6 unde peste 1000 de juniori, tineri si seniori au alergat pentru sanatate! Printre acestia s-a aflat si Laura Giurcan, cea mai tanara concurenta la Next Top Model.

La numai 14 ani, Laura are in spate 6 ani de atletism, insa de cand a inceput filmarile pentru show-ul Antena 1 a trebuit sa se concentreze mai mult pe noua cariera de model. Insa nu a uitat ca miscarea este esentiala, de aceea a venit la crosul hypermarkletului Cora sa alerge impreuna cu toti colegii ei de la liceul Tudor Vladimirescu. Ea a declarat ca “Sportul si alimentatia corecta sunt bazele unei vieti sanatoase.” Laura a alergat pe intregul traseu al crosului, de la stadionul Steaua si pana in parcarea Cora Lujerului. Desi in seara precedenta Laura a avut filmari care s-au prelungit pana tarziu in noapte, “mezina” echipei Next Top Model s-a trezit totusi la 6:30 pentru a participa la cros.

Alaturi de alte sute de participanti care au profitat de activitatile sportive si mini cursurile de zumba, Laura a tras pentru prima data cu arcul. Desi nu mai incercase sa traga la tinta inainte, s-a descurcat de minune. “A fost o experienta interesanta, desi in primele momente mi s-a parut destul de complicat” a spus ea zambind.

Sporturi ca fotbalul sau baschetul l-au atras si pe actorul Catalin Ciurdar care a facut o demonstratie de virtuozitate la cosul de baschet desi nu practica acest sport in mod obisnuit.

Anul acesta, spre deosebire de 2010 cand au participat la cros 500 de persoane, s-au inscris peste 1000 de concurenti, existand premii surpriza pentru fiecare categorie de varsta. Astfel, cei mai abili alergatori au castigat plasme, LCD-uri si tablete, dar si rechizite scolare si alte premii.

Bucuresti, 23.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *