celula de arta octombrie

Last Night lanseaza astazi “Faya”

Cel de-al doilea single Last Night din toamna aceasta vorbeste despre disparitia pasiunii dintr-o relatie, de momentul in care nu se mai poate face nimic.

“Faya” continua seria de lansari programate de trupa in aceasta toamna, iar “Big World”, single-ul precedent, se bucura de un adevarat success in mediul online, strangand 1.6 milioane de vizualizari in doar 3 saptamani dupa lansare, pe un singur canal de YouTube.

Last Night, Faya

“‘Faya’ povesteste despre acel moment cand intr-o relatie totul se destrama, cand pasiunea “arde” pana nu mai ramane nimic… cu totii am trecut prin asta si toti am simtit pe pielea noastra dezamagirea in dragoste, asa ca suntem convinsi ca ascultatorii nostri se vor regasi in mesajul piesei”, declara Felix de la Last Night.

Noul single Last Night a fost produs de catre echipa Fly Records, studioul baietilor de la Fly Project, continuand astfel colaborarea de success de pana acum.

Baietii pastreaza cea mai mare surpriza pentru finalul anului, urmand sa lanseze un feat neasteptat cu una dintre cele mai faimoase artiste din Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *