free download 78 travel guides written by experts

Lasa-ti zambetul sa vorbeasca pentru tine cu noul Colgate Max White

Ştim cu toţii că, în societatea în care trăim, aparenţele contează. Oriunde te afli – pe stradă, la şcoală, în parc, într-un bar sau în club, priveşti şi esti privit la rândul tău. Vorbeşti, glumeşti, râzi în hohote sau doar zâmbeşti, dar încerci să te faci remarcat. Insă nu orice zâmbet atrage privirile. Zâmbetul cuceritor trebuie să fie frumos, adică dinţii să fie albi… cât mai albi.
Un zâmbet frumos denotă o imagine pozitivă şi îţi dă încredere în propria persoană. Un zâmbet frumos înseamnă că arăţi minunat, eşti cool, te simţi în formă şi eşti conştient de acest lucru.
Transformă zâmbetul pe care îl ai în zâmbetul pe care ţi-l doreşti şi trăieşte cea mai avansata experienţă în albirea dinţilor cu noua pastă de dinţi Colgate Max White!

Noul Colgate Max White conţine sute de micro-cristale de albire pentru ca dinţii tăi să strălucească de sănătate şi prospeţime, şi este disponibil in varianta tub (100 ml) sau sub forma lichida (100 ml).

Indiferent de formă, Colgate Max White albeşte dinţii, împrospătează respiraţia si combate cariile!

În timpul periajului, prin dizolvarea cristalelor, noua formulă a pastei de dinţi Colgate Max White eliberează o uimitoare putere de albire, redând dinţilor albul lor natural.

Rezultatul: dinţi albi Max White!

Noul Colgate Max White – Pentru că uneori cuvintele nu sunt necesare…

Bucuresti, 02.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *