free download 78 travel guides written by experts

Lasa televizorul, vino sa vezi… televizoare

Noua dintre zece romani isi petrec, potrivit studiilor publicate de companiile specializate, sfarsitul de saptamana in fata televizorului, iar un sfert dintre noi urmaresc cel putin patru ore, zilnic, programele difuzate. Ne aflam astfel din ce in ce mai des in postura de a prefera sa ne petrecem putinul timp liber urmarind stiri, emisiuni “de familie” sau seriale TV.
Bineinteles, modul in care isi petrece fiecare timpul este la libera sa alegere, insa de astazi aveti, in doua “etape” de cate trei zile, alternativa. Mai exact, Panasonic va propune ca in intre 24-26 octombrie (la Baneasa Mall) si 21-23 noiembrie (la Plaza Romania) sa lasati, macar pentru cateva ore, televizorul sa se odihneasca si sa mergeti, cu familia sau nu, la Panasonic Viera Roadshow 2008.

Ce inseamna Panasonic Viera Roadshow? Pe scurt, si mai multe… televizoare cu Plasma si LCD Viera, alaturi de playerele Blu-Ray si de sistemele Home Cinema oferite de unul dintre cei mai importante nume ale industriei moderne.

Niciodata, hartia nu va putea egala efectul unei demonstratii “live”. In plus, un televizor din gama Viera, indiferent de cat de frumos ar arata in fotografii, trebuie privit, studiat si evaluat de aproape pentru a te putea convinge ca este cea mai buna alegere. Acesta este unul dintre mesajele evenimentului Panasonic:
atinge si experimenteaza ca sa te convingi.

Pana cand veti ajunge insa la Global Panasonic Roadshow, iata doar cateva argumente care sustin invitatia de a va scufunda in lumea Panasonic.

Viata, in Full HD si pe repede inainte
Imaginile Full-HD contin de 5 ori mai multa informatie decat imaginile standard, ceea ce inseamna o rezolutie mult mai mare si detalii mai multe, iar acesta este unul dintre principalele motive pentru care in lume se face trecerea constanta catre Full-HD.
Inca de la anuntarea primului televizor din gama Viera, Panasonic si-a propus sa ofere telespectatorilor o experienta nemaintalnita pana atunci – o experienta atat de aproape de realitate incat ei sa simta ca fac parte din actiunea de pe ecran. Si, pentru ca vorbim despre actiune, nici un televizor nu reda mai bine decat un Panasonic Viera viata pe fast-forward: un meci live, o competitie sportiva difuzata pe canalul TV preferat sau cel mai nou film de actiune.
Acest gen de program TV are insa si dezavantaje pentru televizoarele “clasice”. Multa actiune presupune, desigur, multe miscari. Iar la acest capitol, Viera etaleaza primul dintre “asi”: multumita tehnologiilor V-real 3 si V-real PRO 3, orice Viera reda imagini de o frumusete si de o profunzime neegalata, permitandu-va sa nu pierdeti din vedere nici macar un cadru. Si acest lucru, pentru ca fiecare cadru conteaza.

Verde, ca sa avem ce vedea si maine
Reducere, reutilizare, reciclare. Cuvinte ce capata o semnificatie din ce in ce mai importanta pe masura ce mediul inconjurator sufera din ce in ce mai mult de pe urma avansului tehnologic al umanitatii. Cele mai vizibile sunt efectele emisiilor de dioxid de carbon si cele provocate de deseuri si utilizarea de substante chimice. De aici, concluzia naturala ca pozitia de lider intr-un domeniu, asa cum este Panasonic in sectorul sau de activitate, ar trebui sa presupuna si responsabilitati pentru a proteja mediul. Pe deplin constient de acest lucru, Panasonic isi canalizeaza eforturile de proiectare si dezvoltare in directia reducerii acestor emisii poluante, indiferent de forma lor, pe toata durata de viata a produselor oferite. Un prim efect al acestor eforturi este eliminarea, in premiera mondiala, a utilizarii plumbului in fabricarea ecranului cu Plasma Viera.
Si pentru ca am vorbit despre durata de viata a produselor, vom mentiona un singur aspect: televizoarele cu plasma Viera au o durata de functionare de pana la 100.000 de ore! Acest lucru inseamna ca, practic, daca luati acum un televizor Viera si il veti folosi non-stop, peste 11 ani, acelasi televizor va fi la fel de bun ca in ziua in care l-ati cumparat…

Ne leaga acelasi cablu…
Casa moderna este in prezent uzual utilata cu mai multe echipamente electronice decat folosea, la inceput, programul ce isi propusese sa trimita un om pe Luna… Televizoare, playere Blu-Ray, recordere si camere HD, DVD playere, cuptoare cu microunde, telefoane DECT si telefoane mobile, sisteme audio… Suntem inconjurati de echipamentele ce au devenit parte esentiala din viata de zi cu zi, iar solutiile de interconectare sunt la randul lor absolut necesare. Iar pentru aceasta nevoie exista un nou rezultat al eforturilor Panasonic: Viera Link.
Ce inseamna acest lucru? In doar cateva cuvinte, inseamna ca telecomanda unui televizor Viera poate ajunge ca, prin intermediul unui simplu cablu HDMI, sa controleze orice echipament audio-video compatibil Panasonic din casa. Mai usor de atat nu se poate…

Forma, egala functiei
Se spune ca functia dicteaza forma, mai ales in viata de astazi. Ca lider in majoritatea domeniilor in care activeaza, Panasonic si-a propus – si a reusit – sa demonstreze ca acest lucru nu este intotdeauna adevarat. Exemplul produselor din gama Viera este suficient si il vom enunta doar aici, invitandu-va sa descoperiti ce se afla in spatele unor concepte aplicate precum One Sheet of Glass, eleganta, stil si, nu in ultimul rand, dorinta…

Bucuresti, 24.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *