Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Las Fierbinti, sezonul al 8-lea: cel mai urmarit serial de comedie

din Romania si-a autodepasit performantele de audienta

Un nou sezon incendiar din Las Fierbinți, presărat cu situații inedite, personaje savuroase și întâmplări amuzante a stârnit hohote de râs în întreaga Românie!

Sezonul 8, transmis de PRO TV în această toamnă, este cel mai bun dintre toate cele difuzate până acum! Cele 8 episoade difuzate în această toamnă au reunit, la nivel național, o medie de peste 2 milioane de telespectatori. Las Fierbinți a fost lider de audiență pe toate categoriile de public, audiența medie înregistrată la nivelul publicului comercial în acest sezon fiind de 13.8 puncte de rating și 33% share, rezultate de aproape trei ori mai mari decât televiziunea situată pe locul doi, care a obținut o audiență medie de 4.8 puncte de rating și o cotă de piață de 11.6%.

Și în acest sezon, îndrăgitele personaje din Las Fierbinți au stârnit amuzamentul telespectatorilor cu cele mai savuroase aventuri, creionate spectaculos de scenaristul Mimi Brănescu. Echipa de profesioniști din spatele producției, coordonată de Dragoș Buliga (regizorul serialului), a reușit să transpună în episoadele sezonului 8 trăirile tumultoase ale personajelor, situațiile inedite și comedia de cea mai bună calitate. Mafia taximetriștior condusă de Nicu Rață, campionatul de agro-golf care l-a avut în prim-plan pe campionul Dorel sau povestea de dragoste dintre Bobiță și frumoasa domnișoară din Slobozia sunt doar dintre cele mai spectaculoase aventuri ale fierbințenilor în acest sezon. Pe lângă personajele consacrate ale serialului, sezonul 8 a avut și personaje episodice, interpretate de actori celebri: psihologul din Dridu, jucat cu măiestrie de actorul Sandu Gruia, sau directoarea școlii din Las Fierbinți, interepretată fabulos de Stela Popescu sunt doar două exemple.

Telespectatorii au putut urmări, în această săptămână, ultimul episod din sezonul 8 al celui mai urmărit serial de comedie din România! Aventurile din Fierbinți au fost urmărite joi seară de aproape 2.3 milioane de telespectatori la nivel național, pe întreg intervalul de difuzare, între 20:30 – 22:21. În minutul de aur, de la 21:12, aproape 3 milioane de telespectatori urmăreau Las Fierbinți. Serialul a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, la nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, fiind lider de audiență cu 13.5 puncte de rating și o cotă de piață de 32.7%, în timp ce următorul post clasat a înregistrat 4.9 puncte de rating și 11.9% cotă de piață.

În episodul de aseară din Las Fierbinți, telespectatorii au putut urmări transformările prin care au trecut Robi, Giani și Dorel. Dorind să facă rapid bani frumoși, fără prea mare efort, cei trei au luat decizia de a practica meseria de… gigolo. Numai că socoteala de acasă nu se potrivește (de cele mai multe ori) cu cea din piață. Tarifele prea mari nu le-au adus succesul sperat, astfel încât s-au reprofilat pe striptease.

Bucuresti, 13.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *