free download 78 travel guides written by experts

Las Fierbinti – Lider de audienta

Lecțiile de făcut bani ale conferențiarului Bobiță din Fierbinți continuă în această seară

În episodul de aseară, Vasile s-a pricopsit în Fierbinți cu vărul său din București, Aurel. Marele cuceritor a vrăjit-o cu farmecele sale pe Gianinuța. Cei mai afectați de prezența bucureșteanului au fost Primarul și Dorel, îngrijorați de faptul că acesta le strică socotelile.

Las Fierbinți a fost lider de audiență, fiind urmărit la nivel național de peste 2 milioane de persoane. În minutul de aur de la 22:00, peste 2.4 milioane de telespectatori urmăreau întâmplările din Fierbinți.

Astfel, în intervalul de difuzare 21:27 – 22:28, pe segmentul publicului comercial cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a fost lider de audiență cu 12.2 puncte de audiență și o cotă de piață de 26.6%, următorul post clasat înregistrând 6 puncte de rating și 13% cotă de piață.

Extrem de supărat pe Aurel, care încerca să o cucerească pe Gianina, Dorel s-a hotărât să o recucerească. Îmbrăcat ca un luptător de arte marțiale, s-a dus pregătit să-l învețe o lecție pe Aurel. Lucrurile au scăpat puțin de sub control, fratele mai mic al lui Bobiță lovindu-se grav.

Episodul din această seară continuă cu lecțiile de făcut bani predate de domnul profesor Bobiță din Fierbinți! Se pare că Giani nu a înțeles din prima cum stă treaba cu metoda de făcut bani în trei telefoane, așa că două demonstrații de mare clasă sunt singura șansă pentru a putea face bani ușor.

Gianina va fi extrem de supărată în momentul în care iubita de la București a lui Aurel își va face apariția în localitate. Totuși, va trece rapid peste acest moment, îndată ce își va aminti de banii pe care îi are de recuperat de la Primarul Vasile. Că doar așa i-a promis Aurel…

Las Fierbinți, cel mai apreciat serial românesc al ultimilor 10 ani, continuă să scrie istorie! Singurul serial cu 100% leadership în fiecare dintre cele 6 sezoane, este difuzat în fiecare miercuri și joi, de la 21:30, numai la PRO TV!

Bucuresti, 16.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *