free download 78 travel guides written by experts

Las Fierbinti – lider de audienta

În această seară, de la 21:30, telespectatorii vor afla ce a câștigat Giani!

Aventurile celui mai nou milionar din România, Giani din Fierbinți, au fost urmărite de aproape 2 milioane de telespectatori la nivel național pe întreg intervalul de difuzare (21:27-22:26). În minutul de aur de la 21:50, peste 2.4 milioane de telespectatori urmăreau întâmplările din Fierbinți.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a fost lider de audiență cu 12.5 puncte de audiență și o cotă de piață de 25.7%, următorul post clasat înregistrând 7.7 puncte de rating și 16.2% cotă de piață.

Pe întreg publicul din mediul urban, PRO TV a obținut pe perioada difuzării episodului plin de umor o audiență medie de 9.6 puncte de rating și 17.8% cotă de piață, următorul post clasat înregistrând 7.4 puncte de rating și 13.9% cotă de piață.

Și la nivelul publicului național, serialul Las Fierbinți și-a menținut poziția de lider cu 10.8 puncte de rating și o cotă de piață de 20%. Televiziunea de pe locul 2 a înregistrat 7.7 puncte de rating și 14.2% cotă de piață.

Câștigul fabulos al lui Giani a atras invidia prietenilor săi. Îndată ce s-a dus vestea despre marele câștig, Bobiță a încercat să verifice veridicitatea zvonurilor. A încercat în zadar, acesta fiind alungat de cele două gărzi de corp ale proaspătului milionar. Adevăratul câștig al lui Giani va fi prezentat în această seară de la 21:30, la PRO TV.

În această seară, telespectatorii vor afla deznodământul poveștii în care misterioasa Mona s-a îndrăgostit nebunește de Robi, dar și ce clienți va mai avea Aspirina în afacerea cu puii de cățel.

Las Fierbinți, cel mai apreciat serial românesc al ultimilor 10 ani, continuă să scrie istorie! Singurul serial cu 100% leadership în fiecare dintre cele 6 sezoane este difuzat în fiecare miercuri și joi, de la 21:30, numai la PRO TV!

Bucuresti, 23.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *