metalshow

Aventurile din Las Fierbinți au făcut deliciul a milioane de telespectatori

Aseară, telespectatorii au urmărit cea de-a doua parte a aventurilor lui Dorel, care își dorea nespus un cal! 

Las Fierbinți, cel mai urmărit serial de comedie din România, a fost alegerea a peste 1.5 milioane de telespectatori la nivel național, pe întreg intervalul de difuzare, între 20:00 – 20:55.


Cel mai urmărit minut al episodului, la 20:53, a reunit aproape 2.2 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, aventurile fierbințenilor au fost lider de audiență, cu 9.1 puncte de rating și 23.6% share, în timp ce postul de pe locul doi a înregistrat rezultate de aproape două ori mai mici, 4.8 puncte de rating și 12.4% share.

Aseară, Dorel și-a văzut în cele din urmă visul cu ochii, însă doar pentru câteva momente. Deși părea că toată afacerea cu achiziția calului de la Ardiles și Firicel este sortită eșecului, din cauza faptului că Bobiță a încercat să-și recupereze prejudiciul de 1000 de lei cauzat de Dorel, iar Brânzoi încerca să-și recupereze iapa furată, fratele mai mic al lui Bobiță a reușit să fugă călare pe Mireluța. Momentele de bucurie au durat foarte puțin, deoarece calul s-a dovedit nărăvaș, iar Dorel nu foarte experimentat în ceea ce privește călăria.

Tot aseară, Primarul Vasile a încercat să-l vindece pe Robi de afecțiunile de care suferea. Cel din urmă era înspăimântat de vocile pe care le auzea. Personalitățile multiple îl tulburau teribil, fiecare dintre acestea îndemându-l la diferite acțiuni, în contradictoriu: dacă o voce îl îndemna să fure, cealaltă îi șoptea să se aresteze singur. Mai mult decât atât, Robi era supărat că colegii de breaslă sunt mai norocoși decât el și mult mai bogați. Vasile a reușit să-l facă să scape de aceste frustrări, făcându-i o farsă unuia dintre colegi, lucru care i-a readus zâmbetul pe buze subalternului său. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *