free download 78 travel guides written by experts

Larry Ellison anunță disponibilitatea Oracle Autonomous Transaction Processing

Președinte Executiv Oracle și CTO Larry Ellison pune azi o piatră majoră de hotar în cadrul strategiei autonome a societății punând la dispoziție cel mai nou Serviciu de Baze de Date Cloud Autonom de la Oracle și Procesarea Autonomă a Tranzacțiilor de la Oracle.

Cel mai nou serviciu de baze de date cloud autonom este construit să ruleze cele mai solicitante aplicații financiare, de retail, fabricație și guvernamentale din lume, susținând un amestec complex de procesare de înaltă performanță a tranzacțiilor, raportare, lotizare și sarcini de volume analitice.

Oracle logo

“Oracle este de departe cea mai bună bază de date din lume și doar ce s-a mai îmbunătățit puțin, dat fiind că acum este și autonomă,” a spus Ellison. “Astfel avem un sistem mult mai fiabil, mult mai sigur – un sistem ce poate oferi protecție împotriva furtului de date, un sistem ce este funcțional 99.995 de procente din timp, și un sistem ce face ca organizațiile și dezvoltatorii lor să fie cu extraordinar de mult mai productivi.”

Venind în completarea serviciului existent Oracle Autonomous Data Warehouse, Oracle Autonomous Transaction Processing poate susține un amestec complex de tranzacții de înaltă performanță, raportări, lotizări, IoT, și învățare mecanică într-o singură bază de date, permițând o dezvoltare și utilizare mai simplă a aplicației, și permițând analize în timp real, personalizări și detectarea fraudelor în cazul tranzacțiilor de date în direct.
“Cea mai dificilă sarcină a DBA este aceea de a regla și păstra o bază de date de tranzacții critice din punct de vedere al misiunii,” a spus Carl Olofson, vice președinte cercetare pentru Cercetare Programe de Gestiune a Bazelor de Date de la IDC. „Pe lângă studiul de statistică și aplicarea modificărilor de reglaj, DBA mai trebuie să aplice semnale de corecție, inclusiv semnale de corecție de securitate, în mod destul de frecvent, aceasta fiind o activitate supusă erorilor și cu multe întreruperi din punct de vedere operațional. Cu Oracle Autonomous Transaction Processing, Oracle a eliminat aceste sarcini problematice, permițându-i Iui DBA să se concentreze pe o activitate de însemnătate mai mare, aceea de a valida aplicații cu mai multă căutare în mediul de afaceri, și ajutând întreprinderile să se asigure că datele nu vor fi compromise din cauza unor vulnerabilități neștiute.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *