free download 78 travel guides written by experts

Larisa Petrini si Simona Gherasim sustin primul curs Shero Personal Branding

alaturi de Creative Learning by Designist.ro

Shero, prima formulă completă de personal branding dedicată femeilor din România, va susține în două săptămâni primul curs, în parteneriat cu Creative Learning by Designist.ro. Cursul este structurat în 5 workshop-uri, desfășurate atât în timpul săptămânii, cât și în weekend.

Modalitatea de lucru în cadrul cursurilor susținute de Shero va alterna între expuneri teoretice, exerciții practice, studii de caz și discuții libere. Cele cinci ateliere, se adresează profesioniştilor care îşi doresc să avanseze în carieră sau să îşi dezvolte afacerea fructificându-şi propriile resurse. Strategia prin care fiecare persoană își construiește brand-ul personal contribuie decisiv la atingerea obiectivelor de business și este un catalizator de imagine de neînlocuit.

Valorificarea și comunicarea brandului personal sunt aspecte esențiale în viața profesională a oricărei persoane de succes. Având în vedere evoluția canalelor media și a rețelelor sociale, este foarte important ca imaginea creată în offline să se suprapună armonios celei promovate în mediul online. Promovăm cu tărie integrarea tuturor mijloacelor de comunicare pentru transmiterea cât mai coerentă a mesajului despre sine, afirmă Larisa Petrini, Managing Partner Saatchi&Saatchi PR.

Construirea brand-ului personal are loc prin acțiunile noastre de zi cu zi: de la cum ne îmbrăcăm, cum mâncăm, până la ce postăm pe Facebook și cum comunicăm cu cei din jur. Aceasta se întâmplă, conștient sau inconștient. Pentru a ne fructifica și valorifica brand-ul personal este nevoie de o conștientizare și o strategie. Este ceea ce ne-am propus să oferim prin aceste cursuri, a declarat Simona Gherasim, Associate Certified Coach.

Conceptul Shero are la bază metodologia REACH, lider mondial în domeniu și este special creat pentru cei ce își doresc să se dezvolte în carieră, folosindu-se de resurse proprii. Procesul se desfașoară în cinci etape – diagnoza, dezvăluirea, armonizarea, difuzarea și cultivarea. Pentru o formulă completă și integrată, Shero pune la dispoziție clienților cu care lucrează coachi, stiliști, make-up artiști, fotografi, designeri, specialiști în public speaking și comunicare.

Bucuresti, 14.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *