Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Lantul hotelier Continental Hotels a inaugurat

hotelul Continental Forum din Sibiu

Continental Hotels, primul lanţ hotelier romanesc, a inaugurat oficial cea de-a doua locaţie din Sibiu, Continental Forum Hotel. Investiţia in noua locaţie este de 7,5 milioane de Euro. Hotelul s-a deschis in luna iulie a acestui an iar media gradului de ocupare este de 75%.

Situat in Piata Unirii nr.10, Continental Forum este un hotel de patru stele care imbina in mod armonios elementele de istorie culturala a locatiei cu eleganta si facilitatile moderne. Aflata in apropierea centrului cultural al Sibiului, cladirea noului hotel are o istorie care dateaza din anul 1912.
Hotelul Continental Forum  ofera oaspeţilor cazare in 134 camere situate pe trei etaje si 1 apartament prezidential situat la ultimul etaj, oferind o panorama superba a muntilor din zare.  Structura pe camere a hotelului se compune din: 30  single, 60 duble matrimoniale, 34 duble twin si 10 apartamente (din care 3 sunt junior, 3 sunt destinate persoanelor cu dizabilitati si mobilitate redusa, iar 4 sunt apartamente executive).
 
Hotelul Continental Forum ofera facilitati si servicii de calitate in cele  sase sali de conferinte, un restaurant cu specific balcanic, o cafenea,  trei terase, o sala de bowling si o zona destinata momentelor de relaxare (fitness, sauna, masaj, gimnastica aerobica). Restaurantul hotelului, Balkan Bistro, ofera un meniu extrem de variat compus din preparate speciale cu specific balcanic din bucataria turca, albaneza, macedoneana, romaneasca, croata, greaca, sarbeasca.
La subsol, in pivniţa originala care gazduia fosta cafenea Habermann ce dateaza din 1876 este amplasata  o crama de 70 de locuri, ce ofera cunoscatorilor cele mai apreciate sortimente de vin romanesc si strain.
Cafeneaua Tekaffe ofera o gama variata de specialitati de cafea si ceai asortate cu  delicioase produse de cofetarie-patiserie.

,, Ne bucuram sa le oferim oaspetilor nostri confortul si calitatea de patru stele a unei locatii speciale care imbina cu usurinta sarmul unui monument arhitectonic cu caracterul placut al elementelor moderne”, spune Dl. Michele Meoni, Director of Operations, Continental Hotels. “Continental Forum Hotel ofera o gama larga de oportunitati, pentru afaceri sau relaxare, pentru ca dorim ca oaspetii nostri sa simta ca la Continental este locul perfect daca sunt departe de casa sau birou. La fel ca in toate locatiile Continental, la Continental Forum oferim servicii personalizate oaspetilor nostri, pentru ca scopul nostru este de a le indeplini orice solicitari ar avea” a adaugat Dl. Michele Meoni.

Bucuresti, 2.11.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *