Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Lansari de carte, dezbateri, dansuri, eveniment pentru copii, saptamana aceasta la Librarium Palas

Luni, 19 noiembrie, Librarium Palas si Curtea Veche Publishing va invita la evenimentul de lansare a volumului Memoria stigmatelor de Lacramioara Stoenescu. Lansarea va avea loc la Librarium Palas (Palas Shopping Mall, vis-à-vis de Caruselul Venetian) din Iasi, incepand cu ora 17.00.

La eveniment vor lua cuvantul, alaturi de autoare, conf. univ. dr. Sorin Bocancea, conf. univ. dr. Daniel Sandru si Oltea Stefanescu, unul dintre „personajele” cartii.

„Cartea mea se adreseaza in primul rand acelor tineri care vor sa cunoasca istoria recenta, nemistificata, traita de cei care au suferit pentru a o salva. Acesti purtatori de stigmate morale ii reprezinta doar pe cativa dintre cei multi, in carte aparand doar cei care au dorit sa vorbeasca.” (Lacramioara Stoenescu)

Marti, 20 noiembrie, de la ora 17.00, Librarium Palas si creativity & branding in medicine va invita sa participati la dezbaterea „Receptarea mesajului patristic in era social media”. Invitati sunt Nicolae Hulpoi, director Doxologia Media si Daniel Mazilu, doctor in filosofie.

Initiatorul si moderatorul intalnirii, dr. Richard Constantinescu pune in discutie noile forme de comunicare si modul in care acestea integreaza si transmit mesajul crestin.

Joi, 22 noiembrie, de la ora 18.30, Aldous Mina ne va ajuta sa intelegem cum influenteaza social media dezvoltarea economica mondiala. Ne va vorbi despre cartea lui, lansata in mai multe tari, Faceconomics, Like it!

Sambata, 24 noiembrie, de la ora 17.00, va invitam alaturi de Asociatia romano-japoneza Himawari, sa invatam dansuri traditionale japoneze.

Taxa de participare: 20 lei

Tot sambata, de la ora 18.00, Roxana Gherghinis ii asteapta pe copii la atelierul de creatie, special conceput pentru ei.

In cadrul atelierelor, cei mici vor face decoratiuni, scrapbooking, modelaj, pictura, accesorii si bijuterii, quilling, origami, tehnica servetelului, confectionare de papusi.

Taxa de participare: 20 lei

Grupa de varsta: 4-10 ani

Duminica, de la ora 11.00, psih. Dr. Diana Teodorescu, se intilneste in cadrul atelierului de dezvoltare emotionala cu cei mici, pentru a discuta prin intermediul jocului despre emotiile lor.

Atelierul de dezvoltare emotionala este un program educativ ce faciliteaza optimizarea psiho-emotionala a copilului si il sprijina in dezvoltarea competentelor emotionale si sociale: acceptare neconditionata de sine, abilitati de relationare interpersonala, strategii de rezolvare de probleme si luare de decizii, abilitati de a face fata emotiilor problematice, abilitatea de comunicare cu parintii.

Modulele atelierelor au la baza un program educational conceput de specialisti in domeniul educatiei rational emotive si comportamentale in care se lucreaza dupa manuale special concepute in acest scop, adaptate la caracteristicile de varsta ale copiilor.

Activitatile sint concepute pentru a fi utilizate in grupuri de copii cu aproximativ aceeasi varsta si in fiecare saptamana abordeaza secvential cate o abilitate sociala, emotionala, cognitiva.

Grupa de varsta: 5-12 ani
Taxa de participare: 20 lei

Inscrierile se fac telefonic (0332.730.743 / 0754.096.248 ), pe e-mail (librariumpalas@librariumgrup.ro) sau direct in librarie.

Bucuresti, 19.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *