free download 78 travel guides written by experts

Lansarea www.PlayNews.ro – informatie pura din lumea sportului

SMART press a lansat cea mai noua publicatie electronica specializata in informatii sportive – www.PlayNews.ro, ziar exclusiv electronic dedicat informatiilor din sfera sportiva cu accent  pe selectia materialelor si separarea stirilor sportive de cele ce tin de zona mondena.

Stirile sportive sunt structurate pe domenii in functie de fiecare sport – in cadrul acestora putand fi gasite stiri updatate continuu despre principalele evenimente si competitii sportive.

Astfel, pe www.PlayNews.ro pot fi gasite cele mai noi stiri din fotbal – rezultatele meciurilor din campionatul intern si extern, transferuri, achizitii – dar si din judo, box, atletism, ciclism, gimnastica, handbal, rugby, tenis, volei, baschet, Formula 1.

www.PlayNews.ro are la baza un concept inedit care permite doar publicarea stirilor sportive, nu si a celor ce tin de mondenitati – pozitionandu-se in primul rand ca o sursa de informatie specializata exclusiv pe sfera sportiva.

"Playnews.ro este cel mai tanar site de informatii sportive din toate domeniile: stiri din fotbal, baschet, box, hochei, rugby, tenis şi multe altele. Pe www.playnews.ro se pot afla ultimele noutati din Liga I, comentarii, replici, clasamente şi rezultate. Prin www.PlayNews.ro s-a materializat intentia noastra de a oferi o alternativa la modul in care sunt scrise si intelese stirile sportive si de a separa informatia sportiva pura de divertismentul sportiv si de stiri ce tin mai mult de zona mondena – caracteristica tot mai des intalnita a ziarelor de sport si a buletinelor TV de sport din Romania", a explicat Razvan Iancu, Managing Director SMART press.

SMART press detine in prezent www.SMARTfinancial.ro si alte suplimente de business, dar si magazinul online de carti si cadouri www.CartePremium.ro. De asemenea, SMART press a lansat recent si www.BrandInfo.ro, ziar exclusiv electronic de business dedicat informatiilor din sfera de afaceri, cu accent pe noutatile legate de branduri si companii, urmand ca pana la finalul anului 2008 sa lanseze/relanseze alte cateva proiecte new media.

Bucuresti, 05.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *