Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Lansarea vopselelor Tambour pe piaţa românească

Tambour Paint a lansat în România vopselele produse de liderul industrial al pieţei construcţiilor din Israel, în cadrul evenimentului “Tambour, Partenerul Turismului Românesc”. Evenimentul s-a desfașurat la Hotel Caro, un domeniu unic, situat în cea mai verde zonă a Bucureștiului, cu participaera Excelenței Sale, doamna Ambasador al Statului Israel în România, Tamar Samash și a domnului Dilshod Ishankulov, Export Development Manager al Tambour Israel.

Cu o experienţă de peste 80 de ani în acest domeniu, Tambour este compania cea mai avansată în producerea de vopsele și materiale pentru finisaje în construcții din Israel, specializată în producerea și comercializarea de vopsele pentru sectoarele privat, comercial și industrial – industria aviatică, nave de transport maritim, autoturisme.

Lansarea vopselelor Tambour pe piaţa românească

Tambour România pregătește în premieră o gamă de servicii personalizate, dedicate exclusiv clienților comerciali: realizarea rapoartelor de expertiză și consultanță pentru lucrări de construcții și renovare; evaluarea tehnică a planeității pereților și servicii de reparații profesionale; alocarea echipelor de aplicatori atestați Tambour.

Ana Hirtescu, General Manager al Tambour România, a declarat: “Ne dorim ca fiecare spațiu ce ne înconjoară să aducă frumosul în viața noastră, oriunde ne-am afla, acasă, la muncă sau în vacanță. Tambour își propune să devină un partener de încredere al industriei HoReCa din România și să sprijine prin înalta calitate a produselor sale si a serviciilor adaugate, dezvoltarea acestui sector atât de important pentru confortul și starea noastră de bine.”

Misiunea Tambour România pe piața autohtonă, este centrată pe înalta calitate și durabilitate a produselor și, cu precădere, pe beneficiile pe care acestea le pot aduce sectorului comercial. Până în momentul de față, Tambour România, a investit 60.000 euro în produse și în deschiderea showroom-ului situat pe Calea Călărași – București, urmând ca până la sfârșitul anului să mai investească încă 100.000 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *