free download 78 travel guides written by experts

Lansarea unei noi editii Contact B2B

Liderul pieţei de ghiduri clasificate din România lansează o nouă ediţie a ghidului Contact B2B, ce conţine informaţii actualizate despre mai mult de 11.000 de firme clasificate în peste 600 de domenii de activitate.

Contact B2B este un produs destinat mediului de afaceri românesc, tipărit într-un tiraj generos, format turn. Ghidul este adresat companiilor din România, cu acoperire naţională şi-şi propune să asigure o mai bună comunicare în mediul de afaceri intern. În paginile ghidului Contact B2B, utilizatorii pot găsi un index al companiilor din România, structurat şi adaptat pentru fiecare domeniu de activitate în parte. Pentru o informare cât mai eficientă, Contact B2B şi-a structurat anunţurile pe domenii de activitate specifice relaţiei business-to-business (B2B), iar lista clienţilor este ordonată pe judeţe. Pe lângă acestea, ghidul de afaceri lansat de Pagini Aurii cuprinde informaţii utile, telefoane de urgenţă şi secţiunea "Despre România".

Ghidul este distribuit gratuit, atât prin curierat şi prin distribuţie directă door-to-door, către companiile din România din targetul business-to-business cât şi prin intermediul agenţilor Pagini Aurii către toţi clienţii companiei. Orice companie din România îşi poate găsi partenerul de afaceri de care are nevoie cu ajutorul acestui instrument. Contact B2B oferă tuturor utilizatorilor o informaţie proaspătă, corectă şi verificată.

Şi anul acesta Pagini Aurii este în continuare alături de utilizatorii săi fiind un partener de încredere la nivel naţional, oferind informaţii relevante şi actualizate de fiecare dată când aceştia vor avea nevoie să apeleze la furnizori profesionişti de produse şi servicii, sau atunci când vor dori să realizeze contacte de afaceri avantajoase.

Bucuresti, 27.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *