free download 78 travel guides written by experts

Lansarea site-ului www.charlott.ro

Echipa Webvertise Web design este fericita sa anunte crearea cu succes a unui nou web site: www.charlott.ro – un site care reflecta imaginea reprezentantului exclusiv in Romania al brandului de lenjerie Charlott’.

Compania de web design si optimizare pentru motoarele de cautare Webvertise a inteles foarte clar ca misiunea Lingerie de France poate ajuta la crearea unei lumi mai bune, si, prin extensie, a unui Internet mai bun. Ce isi propun cei de la Lingerie de France? Lingerie de France isi propune sa revolutioneze modul in care femeile isi cumpara lenjeria intima (fara a fi stresate, intimidate, grabite), isi propune insa si sa ajute femeile sa ramana frumoase, sa-si pastreze sanatatea si increderea in ele insele. Un alt aspect al misiunii Charlott’ este de a sprijini consultantele Charlott’ sa isi realizeze planurile de viitor. Webvertise Web design a inteles foarte bine misiunea Lingerie de France si a dorit sa o sprijine.

Ce face site-ul diferit? Pata de culoare adusa de site-ul www.charlott.ro in peisajul site-urilor romanesti este data de oportunitatea pentru castig oferita persoanelor care doresc sa lucreze ca si consultanti. Charlott’ ofera consultantilor sai posibilitatea de a incepe o noua activitate in regim de lucru temporar sau cu norma intreaga. Partea cea mai buna este ca nu e nevoie de o pregatire profesionala prealabila, ci doar de pasiune pentru lucruri frumoase, pentru lenjerie in special. Se solicita insa bune abilitati de comunicare si capacitatea de a socializa cu noi cunostinte.

Bucuresti, 28.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *