free download 78 travel guides written by experts

Lansarea pe piata a programului informatic MyManager Small Business

La 1 Octombrie 2008 a fost lansat programul informatic MyManager Small Business, aplicatie destinata exclusiv firmelor mici din domeniul vanzarilor de piese auto si a service-urilor auto. Dupa finalizarea cu succes, in luna Septembrie, a testelor de functionalitate si compatibilitate cu diverse periferice, MyManager Small Business este acum disponibil pentru firmele mici din domeniul auto. Principala noutate a conceptului MyManager Small Business se refera la posibilitatea de a recupera imediat investitia facuta in acest sistem informatic. Varianta simplificata a cunoscutului sistem MyManager poate fi implementata foarte rapid, de catre orice firma mica din domeniul pieselor auto, chiar daca utilizatorii nu sunt specialisti in domeniul informatic. La acest considerent se adauga posibilitatea de a inchiria acest software, la suma modica de 1 Euro / zi, ceea ce face ca riscul investitiei sa fie minim, iar firma beneficiar sa aiba un profit prin folosirea acestui sistem chiar din primele zile de utilizare.

Desi este o versiune simplificata, destinata firmelor cu cel mult 3 utilizatori, MyManager Small Business pastreaza principalele beneficii si functionalitati ale sistemului MyManager: sistem de cautare a pieselor auto in nomenclator dupa cod sau denumire, posibilitatea de cautare dupa coduri de echivalente, posibilitatea de lucru cu devize comanda si devize lucrare si tiparirea acestora, emiterea de facturi si bonuri fiscale. Rapoartele de stocuri si solduri, precum si o serie de rapoarte de analiza completeaza capacitatea noului sistem informatic de a oferi o baza pentru luarea deciziilor manageriale corecte.

Prin lansarea pe piata a programului informatic MyManager Small Business, AttoSOFT SRL si Last Test SRL celebreaza 10 ani de colaborare in domeniul pieselor auto si service. Prin experienta acumulata in aceasta perioada, aplicatiile din portofoliul MyManager au devenit cele mai bune produse informatice romanesti pentru acest domeniu, lucru atestat de numarul tot mai mare de clienti care opteaza pentru aceste aplicatii. Dupa lansarea in luna Martie a serviciului Babiz, de comunicare a stocului disponibil intre utilizatorii MyManager, cele doua firme isi reafirma angajamentul de a oferi cele mai bune solutii de pe piata, prin lansarea MyManager Small Business.

Bucuresti, 02.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *