Our website use cookies to improve and personalize your experience and to display advertisements(if any). Our website may also include cookies from third parties like Google Adsense, Google Analytics, Youtube. By using the website, you consent to the use of cookies. We have updated our Privacy Policy. Please click on the button to check our Privacy Policy.

Lansarea oficiala a primului bistro Montignac din Romania in prezenta domnului Charles Montignac

Primul bistro din Romania deschis sub numele Montignac este creat in jurul conceptului complet original de nutritie sanatoasa dezvoltata de renumitul nutritionist francez Michel Montignac. Romania este singura tara care se poate mandri cu un asemenea bistro ce respecta in totalitate faimosul concept Montignac, moment marcat si de prezenta domnului Charles Montignac.

“Sunt deosebit de incantat de hotararea de a demara acest parteneriat in Romania, impreuna cu Melania si Mihai Amuza, care s-au dovedit a fi parteneri seriosi si totodata veritabili promotori ai Metodei Montignac™. Am convingerea ca initierea acestei colaborari reprezinta o decizie pozitiva care isi va pune amprenta asupra modului in care va fi perceputa Metoda Montignac™ de catre romani: ca un nou stil de viata si totodata o experiența rafinata pentru simturi”, a declarat domnul Charles Montignac.

Bistro Montignac – un proiect de nisa pe piata restaurantelor din Romania, propune o directie culinara complexa, ce se bazeaza pe alimentatia sanatoasa, completata profesionist de bucuria unei experiențe impecabile in ceea ce priveste gustul, atmosfera și prezentarea.

„Bistro Montignac se mandreste cu bucataria sa, conforma cu Metoda Montignac™ pentru o nutritie sanatoasa si alimentatie echilibrata. Metoda Montignac™, pe care o promoveaza Bistro-ul, dezvolta un stil de alimentatie neprivativa, adecvat oricarei culturi culinare, si are ca punct central placerea de a manca sanatos si savuros,” a declarat Mihai Amuza, proprietar Bistro Montignac.

Meniul Bistro Montignac este de inspiratie mediteraneana, cu accente originale Asian / Fusion si respecta in totalitate principiile metodei Montignac, preparatele si ingredientele fiind aprobate si certificate de insasi familia Montignac. Exista in meniu atat retete create de Michel Montignac, cat si retete dezvoltate de catre Bistro Montignac, prin echipa condusa de Cristian Oprea, Executive Chef cu experienta si reputatie internationala. Ingrediente deosebite sunt surprinzator alaturate pentru a crea retete sanatoase, unice practic in Romania, potrivite atat celor ce apreciaza o experienta de tip „smart dining”, cat si celor dornici sa se bucure de o masa casual, indestulatoare si, in acelasi timp, usoara.

Bistro-ul va asteapta zilnic in centrul capitalei, pentru a savura intr-o atmosfera chic parisienne bucate rafinate “full of taste, free of guilt”. Restaurantul este amplasat la etajul unei vile cochete din centrul Capitalei si poate primi pana la 60 de clienti. Muzica soft jazz si calmul discret dau locului nota perfecta pentru mese cu prietenii, intalniri de afaceri sau evenimente corporate.

Despre Metoda Montignac™:
Michel Montignac, autorul Metodei, a publicat in anii 1980 rezultatele cercetarilor sale in domeniul alimentatiei, enuntand teoria Indicilor Glicemici (IG) ai alimentelor. Metoda Montignac, bazata pe un meniu sanatos si echilibrat, ce are ca efect echilibrarea metabolismului, scaderea in greutate si mentinerea greutatii, a fost verificata de milioane de oameni de-a lungul celor aproape trei decenii de perfectionare. In timp, metoda a devenit extrem de populara in randul a numeroase categorii de public, validand astfel pe termen lung cercetarile nutritionistului francez.

Bucuresti, 30.01.2012

{mosloadposition user9}
By Liliana Kipper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.