free download 78 travel guides written by experts

Lansarea noului Golf Variant

Inclusiv instalaţie de climatizare şi lumină de zi de la 18.500 euro

După versiunile cu 2 şi 4 uşi din cea de-a şasea generaţie, precum şi după Golf Plus, este lansată comercializarea celei de-a patra versiuni de caroserie a acestui bestseller la nivel mondial. Pentru început, pentru versiunea combi de succes vor fi disponibile un motor TSI cu 90 kW / 122 CP, precum şi două propulsoare turbodiesel foarte silenţioase cu tehnologie Common-Rail (77 kW / 105 CP şi 103 kW / 140 CP

Motorul TDI de 105 CP reprezintă o noutate absolută pentru versiunea Golf Variant: motorul cu patru cilindri de 1,6 litri este caracterizat de un confort remarcabil prin nivelul redus de zgomot produs, emisii reduse de noxe (119 g/km CO2) şi un consum mediu scăzut (4,5 litri la 100 km). Ulterior vor fi disponibile şi două motoare cu sistem multipoint (59 kW / 80 CP şi 75 kW / 102 CO), precum şi un propulsor suplimentar pe benzină TSI (118 kW / 160 CP). Toate cele şase motoare respectă cerinţele impuse de noua normă Euro-5.

Din punct de vedere al aspectului, secţiunea frontală a modelului Golf Variant respectă elementele definitorii ale noului design Volkswagen. Liniile orizontale bine conturate şi farurile cu stil caracteristic marchează aspectul. În Plus, la interior, instrumentele de bord de calitate superioară disponibile pentru versiunea actuală a modelului Golf conferă un accent specific.

În special ca maşină de firmă, versiunea combi este unul dintre modelele care se bucură de cel mai mare succes la nivelul pieţei, urmând să îşi extindă poziţia actuală şi ca maşină preferată de familii. În anul 2008 au fost livrate peste 95.000 de unităţi Golf Variant.

Daiana Stoicescu, PR Volkswagen menţionează ca Noul Golf Variant va fi disponibil în România, pentru comercializare, în luna septembrie.

Bucuresti, 25.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *