bucharest tech week 2021

Lansarea noii versiuni Scan2CAD v7.5

pentru vectorizarea planselor

In luna Aprilie a anului 2006 producatorul britanic Softcover International a lansat noua versiune Scan2CAD v7.5., software raster-to-vector pentru toate buzunarele. Datorita noilor imbunatatiri, programul ofera utilizatorilor mai multe avantaje in procesul de vectorizare al planselor si schitelor tehnice

Programul Scan2CAD converteste automat desenele scanate (TIFF, BMP, CALS, PNG, JPG, etc.) in fisiere DXF ce pot fi editate in orice program CAD, CNC sau GIS. Desenele tehnice de orice dimensiune pot fi editate si vectorizate rapid la o inalta calitate atat monocrom cat si color. Avantajul major al vectorizarii planselor si desenelor tehnice il reprezinta posibilitatea pastrarii, copierii, multiplicarii dar si editarii planselor in conditii de siguranta

Avantajele noii versiuni Scan2CAD v7.5 sunt reprezentate de cateva imbunatatiri aduse versiunilor precedente. Printre acestea se remarca functia Undo multi-level pentru raster si vector, o noua fereastra Preview cu functii imbunatatite si complete de Zoom si Pan, acestea ajutand la eliminarea incercarilor repetate de a determina valorile corecte pentru diferite functii. De asemenea este disponibil un meniu Reduce Colors  mai flexibil si mai usor de utilizat iar linia de comanda a fost actualizata pentru a include noi comenzi, cum ar fi Auto Deskew, etc.

Pe langa acestea, Softcover a inclus drivere pentru noua gama de scannere format mare Colortrac SmartLF Cx 40 astfel incat scanarea sa se faca direct din Scan2CAD. Pentru a usura invatarea software-ului – distribuit in Romania de Z Spot Media SRL – au fost actualizate si paginile web cu noi sfaturi utile si tutoriale video.
Utilizatorii inregistrati Scan2CAD v7 pot face up-grade gratuit la ultima versiune.

Firma Z Spot Media (www.zspotmedia.ro), specializata in solutii de scanare, copiere si printare pentru formate mari, este distribuitorul exclusiv in Romania al programului Scan2CAD. Specialistii firmei va stau la dispozitie pentru versiunea demo sau orice alte informatii si detalii suplimentare despre vectorizare.

Bucuresti, 20.04.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *