Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Lansarea competitiei celor mai bune practici in administratia publica din Romania

„Inovaţie şi calitate în sectorul public”

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP), în parteneriat cu Asociaţia Asistenţă şi programe pentru dezvoltare durabilă – Agenda 21 lansează competiţia celor mai bune practici în administraţia publică din România, „Inovaţie şi calitate în sectorul public” – ediţia a II-a, al cărei scop este de a identifica, evidenţia şi premia cele mai eficiente şi inovative practici administrative, de a face cunoscute experienţa şi rezultatele remarcabile ale administraţiei publice din România.

Activitatea face parte din proiectul PHARE 2006/018-147.01.02/02/DEM 21 „Carta Cetăţenilor”, susţinut din fonduri ale Uniunii Europene prin Programul PHARE 2006 – Consolidarea rolului societăţii civile în procesul de integrare a României.

Secţiunile tematice pentru competiţie sunt:
· Pilonul 1: Creşterea eficienţei serviciilor publice prin metode novatoare
· Pilonul 2: Consolidarea administraţiei publice prin consultarea şi atragerea la actul de decizie a cetăţenilor
· Pilonul 3: Îmbunatăţirea serviciilor publice printr-un management organizaţional şi al calităţii performant.

Perioada de înscriere în competiţie este 20 mai – 20 iulie 2009, pe portalul www.anfp.gov.ro, fiind invitate să participe toate nivelele administraţiei publice româneşti.

Ghidul practic cu informaţiile necesare pentru depunerea lucrărilor, formatul standard pentru aplicaţie, vor putea fi accesate pe portalul ANFP începând cu data de 20 mai 2009.

Cele mai bune exemple de bună practică vor fi premiate în cadrul Conferinţei „Inovaţie şi calitate în sectorul public” – ediţia a II-a, care va avea loc la Bucureşti, în data de 20 octombrie 2009.

Bucuresti, 21.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *